iPhone Sorozat

iPhone sorozatunkban az Apple érintőképernyős okostelefonjára megjelent legjobb játékokat vesszük nagyító alá. Vigyázz AppStore, mert támad a Gamekapocs!
1305820800

HWSW: Elvesztette első helyét a Symbian

Tovább nő az okostelefonok részesedése a hagyományos készülékek rovására, köszönhetően a középkategóriás eszközök egyre népesebb szegmensének. A Symbian az első negyedévben globálisan is elvesztette az elsőségét, az Android hihetetlen tempóban szerez részesedést, szinte mindenkitől, írja a HWSW.
1304946008

Az Apple lett a világ legértékesebb márkája

A Financial Times közzétette a legújabb BrandZ Top 100-as listáját, melynek csúcsán az Apple csücsül, megelőzve ezzel a négy éve egyeduralkodó Google-t a legértékesebb márkák képzeletbeli versenyében. A lista már inkább a földhözragadtabb anyagiakról szól: az almás brand 153 milliárd dollárt ér.
1303302388

HWSW: A kézi konzolok fejére nőttek a telefonok

Rohamosan terjeszkednek az okostelefonok, amelyek egyre népszerűbb játékplatformok is egyben. Bár a telefonos játékok nem kerülnek sokba, még így is jelentős bevételt hoznak a kiadóiknak, népszerűségüket pedig a kézi konzolok szenvedik el elsősorban. Legutóbb a PSPgo esett el a háborúban, írja a HWSW.
1301229508

A Sony lehet a hordozható játékok királya

Az EEDAR elemzője szerint az NGP-vel és a Sony-Ericsson Xperia Play-jel a Sony-nak jó esélye van arra, hogy idén győztesen kerüljön ki a hordozható, játékra is használható kütyük háborújából. Más kérdés, hogy tartalom tekintetében még erősíteniük kellene, mert abban a 3DS-nek áll a zászló.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1297422000

Öt mítosz a mobilos játék körül

Bár mostanában kétségkívül kevesebben vannak azok, akik nem hisznek a mobiltelefonok játékplatformként való helytállásában, ugyanakkor még mindig találkozni szkeptikusokkal - akár fejlesztői oldalról is -, akik mindezt kétségbe vonják. Öt alapvető mítosz kering a témában, az EA Mobile ezeket oszlatja el.
1297363182

HWSW: Az okostelefon az új PC

Történelmi negyedév volt a tavalyi negyedik az okostelefon-eladások szempontjából, most először fogyott belőlük több mint PC-ből. A jövőben az okostelefonok fölénye állandósulhat és átvehetik az elsődleges személyi információs eszköz szerepét a PC-ktől, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1296558000

HWSW: Átvette a vezetést az Android

Tíz év után vesztette el piacvezető pozícióját a Symbian, miután az Android a karácsonyi szezonban a legnépszerűbb mobiltelefonos platformmá vált. Azért a Nokia operációs rendszere is nőtt, korai még temetni, olvasható nagytestvérünknél, a HWSW-nél.
1296048560

HWSW: Az Apple terjesztheti el a mobilos fizetést

A Bloomberg szerint az Apple komolyan tervezi egy mobilos fizetési rendszer elindítását, amivel a jövőbeni iPhone és iPad felhasználói a beépített NFC chipet használva költhetnék az Apple rendszerén keresztül pénzüket. Ha sikerül, akkor az Apple nemcsak az IT cégek között lesz az egyik legnagyobb, írja a HWSW.
1295525218

iPhone játék válogatás - volume 5.

Gondolom, nem árulok el nagy titkot, mikor megosztom veletek, hogy a Gamekapocs szerkesztőségének egyik nagy szíve csücske az iPhone. Jómagam a kezdetek óta használom a mindennapokban - meg egyébként úgy mindenhol - és csak ámulok-bámulok azon a hatalmas fejlődésen, amin az elmúlt években keresztül ment.