iPhone Sorozat

iPhone sorozatunkban az Apple érintőképernyős okostelefonjára megjelent legjobb játékokat vesszük nagyító alá. Vigyázz AppStore, mert támad a Gamekapocs!
1295438271

HWSW: Steve Jobs ismét betegszabadságra megy

Újra betegszabadságra kényszerül Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója, Tim Cook operatív igazgatónak adja át az irányítást. Az Apple vezére betegsége miatt két évvel ezelőtt, 2009-ben is távol töltött a cégtől több hónapot, távollétében akkor is Tim Cook vezette a céget, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1294999200

Visszaestek az amerikai játékeladások 2010-ben

Az NPD Group a megszokott módon közzétette az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző statisztikáit a legutóbbi hónapból, s egyúttal az egész évre vonatkozó adatairól is beszámolt. Bár a Call of Duty: Black Ops óriási siker, és a mozgásérzékelős cuccokat is imádják, az eladások visszaestek.
1294765049

Letölthető a mobilos PlayStation alkalmazás

Megérkezett az iPhone-okra és az androidos telefonokra készült PlayStation alkalmazás. Az Official PlayStation App lehetővé teszi, hogy összekössük a mobilunkat a PlayStation Network fiókunkkal, s így például bármikor böngészhessünk a trófeáink és a barátaink között.
1293984000

HWSW: 2010 legnagyobb informatikai botrányai

2010 IT-piaci botrányok egész sorát hozta, szinte minden hónapra jutott egy-egy jelentős esemény, felsorolni is nehéz őket. Adja magát a bizalmas információkat kiszivárogtató WikiLeaks körüli év végi felhajtás és Julian Assange letartóztatása, de ez egyrészt túl magas labda, másrészt inkább politikai jelentősége van.
1292587239

PlayStation-alkalmazás jön iPhone-ra és Androidra

A Sony felfedte, hogy hamarosan kiadja a hivatalos PlayStation App-ot mindkét nagy mobil operációs rendszerre, így azok az iPhone- és androidos telefon-tulajdonosok, akik a tetejébe méga japánok egyik konzoljával is rendelkeznek, már bárhol élhetnek közösségi életet.
1291636823

Bajban a handheld piac, az ellenség az Apple

A Wedbush Morgan Securites elemzője, Michael Pachter felvázolta legújabb gondolatait a kézikonzolos piacról: szerinte nagy bajban vannak a DS és a társaik, sőt a PSP 2 "már a megérkezésekor halott lesz". Az Apple térnyerése megfojtja a többi résztvevőt - lássuk miként gondolja mindezeket!
1290611504

HWSW: Beárazta a Vodafone az iPhone 4-et

A T-Mobile után Magyarországon másodikként a Vodafone is beszállhatott az iPhone-üzletbe, november 29-étől nála is elérhető az iPhone 4 és a korábbi 3GS. A várakozásokkal ellentétben a Vodafone nem szállt árversenybe a T-Mobile-lal, sőt rosszabb ajánlattal rukkolt elő, írja a nagytestvérünk, a HWSW.
1290157219

HWSW: Leszakítja magáról a Vodafone a Telenort

Az év első felét jellemző hullámzást követően stabilizálódni látszódnak az erőviszonyok a mobilinternet-piac két kisebb szereplője, a Vodafone és a Telenor közt. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság mobilnet-gyorsjelentéséről számol be nagytestvérünk, a HWSW.
1288954816

Új trailert kapott az iPhone-os Infinity Blade

Pár éve biztosan hangosan felnevettünk volna, ha azt mondják nekünk, hogy egy telefonon Unreal motoros játékkal fogunk játszani, azonban mostanra mindez valósággá vált: a Shadow Complex fejlesztői brutálisan szép iPhone-játékon dolgoznak, s eddig nem is mertük elképzelni, hogy mindez lehetséges.
1288772111

Infinity Blade - az Epic új játéka iPhone-ra

Nem volt véletlen az Unreal Engine 3 Citadella demója, mely az iPhone 4 grafikai teljesítményét hivatott prezentálni. Immáron hivatalos, hogy az Epic Games a Chair Entertainmenttel karöltve egy akció-RPG játékon dolgozik Infinity Blade címmel. A megjelenés a karácsonyi szezonban esedékes.