Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
Típus: Akció, GTA

A Take-Two is szép negyedévet zárt

A Take-Two is közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, a Grand Theft Auto V még mindig szépen tejel, és a Battleborn kudarca sem vágta földhöz a kiadót.

Brit toplista: senki sem bír el a LEGO-val

Töretlen a LEGO Star Wars: The Force Awakens sikere, az új játék már egy ligában játszik az eddigi csúcstartóval, a LEGO Batman 2-vel. Ha jövő héten is összejön az aranyérem, az rekordot jelent.

Amerikai toplista: nagyon hiányzott a Batman

Alaposan visszaesett az amerikai játékpiac forgalma júniusban, az NPD Group szerint ebben komoly szerepet játszott, hogy most nem volt olyan kaliberű megjelenés, mint amilyen tavaly a Batman: Arkham Knighté volt.

Megérkezett a GTA V legújabb frissítése

Befutott a GTA V online szekciójának következő, méretes frissítése, a Further Adventures in Finance and Felony, amiben lehetőségünk lesz, hogy tovább építsük és gyarapítsuk birodalmunkat.

GTA Remaster - csak akkor, ha van értelme

Tegnap tartotta pénzügyi konferenciáját a Take-Two, ahol a PlayStation 2-re megjelent Grand Theft Auto-epizódok újrahangszerelt változatai is szóba kerültek. A kiadó viszont egyelőre nem tervezi, hogy remastereket készítsen.

Hamarosan bemutatkoznak a Rockstar újdonságai

A Take-Two is megtartotta aktuális pénzügyi évére vonatkozó beszámolóját, ahol a befektetőknek elmondta, hamarosan megismerhetjük a Rockstar újdonságait. Úgy néz ki, több projekten is dolgozik a csapat.

150 millió dollárra perli Leslie Benzies a Rockstart

Leslie Benzies, a Rockstar North egykori elnöke 150 millió dollárra perli volt munkaadóját kifizetetlen jogdíjak miatt. Úgy tűnik, hogy az év eleji hirtelen távozása nem volt véletlen.

Brit toplista: továbbra is élen a The Division

A Ubisoftnak bőven van oka az örömre, hiszen harmadik hete, hogy nem talált legyőzőre a The Division, és a Far Cry Primal is új erőre kapott. Annak viszont már kevésbé örülhet, hogy a TrackMania Turbo nem igazán találta meg célközönségét.

Tervben volt egy Tokióban játszódó GTA is

Egy Rockstarhoz közel álló forrás szerint egy ideig tervben volt, hogy a GTA egyik része a japán fővárosba látogat el. Egyébként pedig nagy rá az esély, hogy már készül hatodik rész, de egyhamar nem játszhatunk a folytatással.

Brit toplista: rekordot döntött a The Division

A Ubisoft bonthatja a pezsgőt, elvégre a The Division 11 éves rekordot döntött meg: az Egyesült Királyság legnagyobb nyitányát produkálta, már ami az év első három hónapjának eladási adatait illeti.