Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
1585584000

Brit toplista: szárnyalnak a dobozos eladások

Egy dologban biztosak lehetünk: a koronavírus és a vele járó bezárkózás jót tesz a videojáték-eladásoknak. Valószínű, hogy szárnyalnak a digitális tranzakciók is, de a brit toplista konkrét adatokat is tud közölni a dobozos eladásokról.
1584954000

Brit toplista: a Doomot is előzte az Animal Crossing

Ahogy megjött a tavasz, hozta magával a nagyobb érdeklődésre számot tartó címeket is. A brit toplista számai alapján háromszor annyi játék kelt el az elmúlt héten, mint előtte, a listát pedig a Nintendo új Animal Crossingja vezeti.
1584176400

Amerikai toplista: megint a Call of Duty vezet

A január után a februári hónap is pangós volt a játékpiacon, ezek után aligha meglepő, hogy az Egyesült Államokban közel harmadával estek vissza az iparág bevételei. A Call of Duty: Modern Warfare és a Nintendo Switch szokás szerint tarolt.
1583740800

Brit toplista: tarolt a Pokémon Mystery Dungeon

Viszonylag csendes hetet tudhatunk magunk mögött a játékmegjelenések szempontjából, így történhetett tehát az is, hogy a Switch-exkluzív Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX a dobozos eladások élére tört.
1583136000

Brit toplista: a Two Point Hospital az élre tör

Az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistája viszonylag papírforma szerint alakult, hiszen az eddig népszerű címek továbbra is a csúcson tartózkodnak, azonban az új kihívó, a konzolos Two Point Hospital rögtön az élen debütált.
1582542000

Brit toplista: megérkeztek Bayonettáék

Habár a dobogón nem történtek változások, így is akadnak érdekességek a brit játékeladási toplistán. A hét újonca a PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadott Bayonetta-Vanquish csomag volt.
1581328800

Brit toplista: ismét a FIFA 20 vezeti a toplistát

A látványos meglepetések ezúttal is elmaradtak, azonban történt néhány érdekes változás a brit játékeladási toplistán. A FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare például helyet cseréltek, így ismét az EA Sports vihette haza az aranyérmet.
1581074100

Csökkentek a Take-Two bevételei 2019 végén

Hiába nőtt robbanásszerűen az igény a Take-Two játékaira a karácsonyi időszakban, a harmadik pénzügyi negyedévben mégis gyengébben teljesített a cég, mint egy évvel ezelőtt.
1580888308

Távozik a Rockstar Games egyik alapítója

Dan Houser nemcsak alapítója volt a Rockstar Gamesnek, hanem executive producere és írója is számos sikercímüknek. A Red Dead Redemption II után szabadságra ment, most pedig távozik is a vállalattól.
1580133600

Brit toplista: ismét élen a Dragon Ball Z: Kakarot

Kifejezetten csendes ez a január a játékmegjelenések szempontjából, ez pedig erősen érezteti a hatását a brit játékeladási toplistán is. Még mindig vezet a Dragon Ball Z: Kakarot.