Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
Típus: Akció, GTA

Modderek hozzák el Liberty Cityt a GTA V-be

Grandiózus projektre vállalkozott az OpenIV mögött álló csapat, a srácok Liberty Cityt is hozzácsapnák a Grand Theft Auto V világához. Ha már a Rockstar nem igazán gondolkodik egyjátékos DLC-kben...

Megvannak az első Steam Awards győztesei

A tavalyi év végén rendezték meg először a Steam Awards díjátadót, ahol nemcsak az egyes kategóriák jelöltjei kerültek kiválasztásra a játékosok szavazatai alapján, de bizonyos díjakat is ők álmodtak meg.

Rekordrajtot vett a Mafia III

Még egy 2K-játék sem produkált olyan jó rajtot, mint a Mafia harmadik része. Habár a GTA trónja nincs veszélyben, a Rockstar-függőség ellen küzdő anyavállalat számára ez mindenképpen jó hír.

Lemondhatunk a GTA V egyjátékos kiegészítőiről?

Vad, de megbízható forrásból érkezett pletykák szerint a Rockstar az eredeti terveivel ellentétben már nem szeretné bővíteni a Grand Theft Auto V egyjátékos részét, a GTA Online viszont minden korábbinál nagyobb kiegészítőket kaphat.

Ghost Story - a Take-Two következő nagy dobása?

Tegnap derült ki, hogy a Take-Two az Európai Unió megfelelő szervezeténél, az EUIPO-nál bejegyeztetett egy titokzatos címet, a Ghost Storyt, amit a jövőben többek között videojátékoknál szeretne felhasználni.

Még szebb lett a PC-s Grand Theft Auto V

Persze csak akkor, ha letöltöd a Redux nevű régóta várt grafikai modot. A rajongói munka a játék szinte minden eleméhez hozzányúl, úgy, hogy szinte rá sem lehet ismerni. Ha van hozzá vasad, nyomás letölteni!

Amerikai toplista: gyengén sikerült a július

Habár az NPD Group már lelőtte a poént, és idő előtt kihirdette a konzolverseny részeredményét, a teljes összefoglalót csak most tette közzé az amerikai játékpiac júliusi teljesítményéről.

Brit toplista: nagyon erősen nyitott a No Man's Sky

Múlt héten végre boltokba került a No Man's Sky, a Hello Games alkotása pedig elképesztően erősen nyitott. A Sony második legerősebb PS4-es nyitányát produkálva azonnal a brit toplista élére repült a sci-fi kaland.

Brit toplista: visszatért a GTA V

Véget ért a LEGO Star Wars: The Force Awakens dominanciája, hogy átadja a helyet egy régi ismerősnek, a Grand Theft Auto V-nek. Új játék nincs a listán, de jól fogyott a The Division és a Rainbow Six: Siege.

A Take-Two is szép negyedévet zárt

A Take-Two is közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, a Grand Theft Auto V még mindig szépen tejel, és a Battleborn kudarca sem vágta földhöz a kiadót.