Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
1598252400

Brit toplista: állatkák és sportjátékok

Eseménytelen hetet tudhatunk magunk mögött a fizikai játékmegjelenések terén, így nem meglepő, hogy az Animal Crossing: New Horizons újra elfoglalta a brit toplista trónját. Csak egy új megjelenés, a PGA Tour 2K21 került be az élmezőnybe.
1597683600

Brit toplista: kiütéssel győzött a UFC 4

Megérkezett az aktuális heti játékeladási toplista az Egyesült Királyságban értékesített dobozos játékokat illetően, aminek az élére ezúttal egy frissen megjelent cím küzdötte fel magát.
1597669200

GTA V - Google Stadiára is ellátogat?

Amennyiben hihetünk a nemrég Twitteren felbukkant posztnak, akkor a Grand Theft Auto V a következő generációs konzolok mellett a Google platformját is célba vette, és valamikor egyszerre érkezhet a PS5-ös és az Xbox Series X-es verzióval.
1596560400

GTA Online - exkluzív tartalmak az új generációra

Elkönyvelhetjük, hogy a Grand Theft Auto V az új Skyrim. A Rockstar hét év után sem engedi el az eddigi legsikeresebb játékát, épp ellenkezőleg: a következő konzolgenerációra új, exkluzív tartalmakkal bővíti az online szekciót.
1596524400

Brit toplista: dobogós a Destroy All Humans!

Két, viszonylag kisebb kaliberű új cím került fel a brit toplista tízes élvonalába, közülük azonban csak a Destroy All Humans! felújított változata szerzett érmet. A csúcson továbbra is Jin Sakai trónol.
1595840400

Brit toplista: a Ghost of Tsushima most is a csúcson

Nem történtek látványos változások a britek játékfogyasztási szokásaiban az elmúlt héten. A Sucker Punch szamurájos játéka változatlanul az élen áll, míg a tíz legtöbb játék között nem találunk új megjelenést a legfrissebb összesítés szerint.
1592937000

Népszerűek voltak az Epic májusi akciói

Nagyon úgy tűnik, hogy megérte a sok ingyenes játék osztogatása az Epic Games Store-nak, az ugyanis roppant mód felpörgette az aktív játékosok számát a platformon belül - de hát egy GTA V-akciótól nem is vártunk mást.
1592051400

Amerikai toplista: erős lett a május a járvány miatt

Hiába voltunk híján nagy megjelenéseknek, és hiába tapossuk az aktuális konzolgeneráció utolsó hónapjait, rendkívül erősen sikerült az amerikai játékpiac májusa az NPD Group jelentése szerint.
1591942920

Az új konzolokat is meghódítja a GTA V

A harmadik konzolgenerációját készül elfogyasztani a mára több mint 130 millió eladott példánnyal büszkélkedő Grand Theft Auto V. Az új konzolokon ráadásul önállóan futtatható formában is elérhető lesz a GTA Online - ingyen.
1591606800

Brit toplista: élre tört a Ring Fit Adventure

Többször láttuk már, hogy a brit dobozos eladásokat mennyire befolyásolja, hogy éppen mi van készleten. Most például a Ring Fit Adventure mutatta meg, hogy volna igény rá, és mivel épp feltöltötték a polcokat, a toplista csúcsáig repült.