Brit toplista: Tom Nook dörzsöli a markát

 • Írta: szlav
 • 2021. február 8.
 • Toplista
Link másolása
Február első hetében a Nintendo volt a brit játékpiac legnagyobb nyertese, élen az Animal Crossing: New Horizonsszal. Mivel nagyobb premierünk nem akadt, a dobozos toplista is a papírforma mentén alakult.

Hiába estek újabb 13 százalékot az Animal Crossing: New Horizons eladásai, a Switch-exkluzívot mégsem lehetett kirobbantani a brit toplista éléről. A japán hibridkonzol játékai egyébként kifejezetten nagyot mentek most, hogy nem kellett friss blockbusterekkel küzdeniük, így az ezüstérmet a Mario Kart 8 Deluxe nyerte el, és még a Ring Fit Adventure is majdnem felkerült a dobogóra - csupán 52 eladott példány kellett volna a Call of Duty: Black Ops - Cold War legyűréséhez.

A GfK eladási listájára csupán egy új játék került fel az elmúlt héten, ami nem más, mint a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Habár a World of Darkness univerzuma sok veterán szerepjátékost vonz, a vérfarkasos kaland mégsem keltett komolyabb hullámokat a toplistán, hiszen a premierje hetében csupán a 36. helyre küzdötte fel magát. Valószínű, hogy a jövőheti összesítés sem tartogat majd nagyobb meglepetéseket, leszámítva persze a Super Mario 3D World + Bowser's Fury megjelenését.

 1. Animal Crossing: New Horizons
 2. Mario Kart 8 Deluxe
 3. Call of Duty: Black Ops - Cold War
 4. Ring Fit Adventure
 5. Minecraft (Switch)
 6. Grand Theft Auto V
 7. Just Dance 2021
 8. FIFA 21
 9. Super Mario 3D All-Stars
 10. Assassin's Creed: Valhalla
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...