Grand Theft Auto V PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Grand Theft Auto-sorozat legújabb epizódja, amely a korábbi részekhez hasonlóan fantasztikusan sikerült.
Típus: Akció, GTA

Brit toplista: újra győzött a Call of Duty

A britek láthatóan képtelenek lejönni a Call of Duty: Black Ops harmadik részéről, a Treyarch játéka immár hetedik hete vezeti a szigetország játékeladási toplistáját. Azért akadtak új kihívók is a héten.

GTA V - továbbra sincs esély single DLC-re

Amíg akár napi nyolcmillióan is nyüstölik a GTA V online játékmódját, nagyon kicsi rá az esély, hogy egyjátékos DLC-t kap a 2013-ban megjelent új felvonás. Ezt most a Michaelt játszó színész, Ned Luke is megerősítette.

Brit toplista: folytatódik a Call of Duty menetelése

Mivel a múlt héten sem kaptunk új dobozos címet, a brit játékeladási toplistán sem változott sokat a helyzet: a Call of Duty: Black Ops III vezet továbbra is, az élbolyban pedig a szokásos címek kakaskodnak dobogó szabad helyeiért.

Beletették Lemmyt a GTA V-be

Persze nem hivatalosan, egy modot kell letölteni ahhoz, hogy a bőrébe bújhass, és csapathasd a rock & rollt: lehet inni, cigizni, gitározni és örömlányokat hívni, akik utána mindenhová követnek majd.

Leslie Benzies elhagyja a Rockstart

Leslie Benzies, a Rockstar North egyik legfontosabb embere hagyta ott a stúdiót. Az úriember '98 óta erősítette a csapatot, és egyelőre nem indokolták meg, miért távozott.

GTA V - készül a sztorikiegészítő?

A Grand Theft Auto V Franklinjét alakító Shawn Fonteno újabb érdekes fotót tett közzé, ezen (feltehetően) a Rockstar irodájában látható, méghozzá mocap-ruhában. Vajon az első sztorikiegészítőt teaseli?

Brit toplista: újra a legjobb tízben a Battlefield 4

Újabb hét, újabb szigetországi toplista, amelyen az éllovas személye ezúttal sem változott. A Call of Duty: Black Ops 3 mögött viszont bőven akadtak változások, így például a Battlefield 4 is visszatért a legjobbak közzé.

2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.

Ezek voltak a Steam legkeresettebb játékai idén

A Steam Spy jóvoltából kaptunk egy eladási toplistát, amely a Valve digitális boltjának legkeresettebb játékait összesíti. Talán nem meglepő, hogy a Grand Theft Auto V-ből fogyott a legtöbb példány.

Brit toplista: itt is tarolt a Black Ops 3

A szigetországban se akar lankadni az érdeklődés a Call of Duty: Black Ops 3 iránt, így a múlt héten még ezüstérmes sci-fi lövölde ezúttal már az élen zárt. Az új Rainbow Six viszont nem tudott új erőre kapni.