Kinect X360

A Microsoft legújabb találmánya, amellyel egész testünkből egy kontroller válik. Nagyszerűen kihasználja a mozgásérzékelést és hangvezérlést egyetlen egyszerű eszköz segítségével.
1345795200

Ne számoljunk az Xbox 360 árcsökkenésével!

Szakértők szerint nem valószínű, hogy a Microsoft idén csökkenteni fogja az Xbox 360 árát, a karácsonyra inkább bundle csomagokkal és más akciókkal készül majd a redmondi vállalat. A Wii U bekavarhat, de az elemzők úgy vélik: a cég teljesen elégedett a jelenlegi eladásokkal, nincs szükség árcsökkentésre.
1344609155

Pletyka: ezt látja majd a Kinect 2

Érdekes kép szivárgott ki a minap, ami állítólag a Kinect 2 fejlesztői csomagja alapján készült. A legfontosabb, hogy feltűnik rajta az is, hogy mit lát a mozgásérzékelős kamera: a felvételen tűélesen rajzolódnak ki a felhasználók ujjai és ruházatai is. Persze csak, ha nem vagyunk átverve.
1344161723

Mobileszközökbe költözhet a Kinect

A Microsoft már szabadalmaztatta az ötletet, tehát van arra elképzelése, hogyan lehetne mobileszközökbe átültetni a Kinect képességeit - igaz, ez korántsem jelent garanciát arra, hogy ténylegesen meg is valósítják a redmondiak. Egy kinectes filmstúdión is dolgoznak a cég mérnökei.
1339686000

GC 2012: A Microsoft kihagyja a kiállítást

A Microsoft bejelentette, hogy idén nem vesz részt a kölni GamesComon és a Tokyo Game Shown, helyette kisebb, lokális rendezvényeken népszerűsíti majd az Xboxot és a first party címeit. Bár a GamesCom a világ legnagyobb játékos rendezvénye, már több kiadó is jelezte, hogy idén nem kér a felhajtásból.
1339403538

SmartGlass - minden Microsoft-játékban

Minden first party játék támogatni fogja a SmartGlass funkcióit, jelentette be a Microsoft. A fejlesztők maguk választhatják meg, hogy milyen jellegű információt szeretnének közölni a SmartGlasson keresztül: fontos dolgokat, vagy csak kiegészítő érdekességeket.
1338930600

E3 2012: Minden konferencia egy helyen

Mint minden évben, idén is sajtókonferenciákkal nyitottuk az E3-at, amiket természetesen a Gamekapocs stábja élőben blogolt, közvetített. Ha tovább kattintasz, felsorolásszerűen megtalálod az összes fontosabb bulit, azok összefoglalóját és persze felvételét, hogy bármikor visszanézhesd őket!
1338836880

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!
1334989263

HWSW: Magabiztosan menetel előre a Microsoft

Történetének egyik legnagyobb termékrajtjára készül a Microsoft, de a cég korábbi generációs termékei is jól fogytak az első naptári negyedévben, ahogy a vállalati ügyfelek folytatták üzleti PC-ik cseréjét és új szervertermékeket is vásároltak - írja nagytestvérünk, a HWSW.
1334669675

E3 2012: Az első konferencia időpontok

Mára a Microsoft és a Sony is bejelentette, hogy az idei E3-on egészen pontosan mikor áll neki a sajtókonferenciázásnak. A menetrend a szokásosnak tűnik, a redmondiak kezdenek, aztán hajnalban a japánok veszik át a stafétabotot. Idén is reggelig fogunk virrasztani!
1334300456

Még áprilisban Kinect-támogatást kap a Skyrim

A Bethesda váratlan bejelentéssel örvendeztette meg az xboxos Skyrim-tulajokat. Ha van Kinected, végre kihasználhatod a szenzorodat a tavalyi év legjobb szerepjátékában. Több mint 200 hangutasítást vethetünk be az ingyenes frissítés telepítésével, sőt a menüben való kavarás is könnyebb lesz.