Kinect X360

A Microsoft legújabb találmánya, amellyel egész testünkből egy kontroller válik. Nagyszerűen kihasználja a mozgásérzékelést és hangvezérlést egyetlen egyszerű eszköz segítségével.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1331798454

Molyneux: az ipar nem állt készen a Milo-ra

Három éve, a Kinect bejelentésekor demózták a mozgásérzékelős technológia segítségével a Lionhead Project Milo névre keresztelt alkotását, melyben egy barátságos kisfiúval pacsizhattunk le a folyóparton. Peter Molyneux szerint nem a technológia miatt törölték, hanem a koncepcióval volt baj.
1330516800

Bemutatkozik a kinectes intelligens bevásárlókocsi

Régen mutattunk már izgalmasnak tűnő Kinect-fejlesztést, most ezt a hiányt pótoljuk a Microsoft újdonságával: a redmondi cég nem olyan régen egy intelligens bevásárlókocsit demózott, ami a Kinectet használja a tulajdonosa követésére, a bevásárlólista és a megvett termékek ellenőrzésére.
1327755624

Jöhetnek a Kinecttel szerelt laptopok?

Nem olyan nagy csoda ez, elvégre hamarosan érkeznek a PC-re szánt mozgásérzékelős szenzorok, s innen már csak egy lépés az, hogy a hordozható eszközökbe is integrálják a technológiát. A The Daily értesülései szerint a Microsoft már kapcsolatba lépett a laptopgyártókkal az ügy érdekében.
1327233600

Microsoft: az exkluzívoknál a minőség számít

A Microsoft, úgy tűnik, nem tud békét találni: a "rajongók" szerint sosem lesz elég exkluzív játékuk, s főleg nem elég ahhoz, hogy a Sony nyomába érjenek. Mindez a 2012-es felhozatalt nézve akár igaz is lehet, de Phil Spencer szerint a minőség számít, nem a mennyiség.
1327223473

8 millió Xboxot adtak el a karácsonyi szezonban

A Microsoft közzétette a második negyedéves pénzügyi jelentését, amiből az is kiderült többek között, hogy a karácsony szezonban több mint 8 millió Xbox 360-on adott túl a vállalat. A számok többnyire növekedést mutatnak, a szórakoztatóipari részleg 15 százalékot erősödött.
1326290580

CES 2012: Drágább lesz a PC-s Kinect

A Microsoft a Consumer Electronics Show során közölt néhány fontosabb számot az Xbox-biznisz tavalyi teljesítménye kapcsán, továbbá végre elárulta, mikor jelenik meg a PC-hez igazított Kinect. Üröm az örömben, hogy a PC-s kamera jó 100 dollárral többe kerül majd, mint az xboxos.
1322643600

Közel 1 millió Xbox 360 ment el egy nap alatt

A hálaadást követő első péntek az a bizonyos fekete péntek, ami az Egyesült Államokban élő bajtársaink számára a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelenti. De jelent ennél egy sokkal fontosabb dolgot is: brutálisan korán nyitó üzleteket és irdatlanul komoly leárazásokat.
1322496000

Már a Kinect 2-ről is pletykálnak

Vagy nagyon sok belsős Microsoft-fejlesztő szeret csevegni, vagy a szél fújja ki a legújabb pletykákat a főhadiszállásról, mert a következő Xbox és a hozzá kapcsolódó dolgok folyamatosan a középpontban állnak. Most éppen a Kinect utódjáról szólnak a hírek.
1322391600

Felvásárolta a VideoSurföt a Microsoft

Újabb nagy céget vásárolt fel, és állított a Kinect szolgálatába a Microsoft. A szerencsés delikvens ezúttal a VideoSurf keresőmotor, mely mindenféle fejlett technológia segítségével képes hatékonyan keresni a különböző videós tartalmakban. Az Xbox Live-ba fog beépülni.