Kinect X360

A Microsoft legújabb találmánya, amellyel egész testünkből egy kontroller válik. Nagyszerűen kihasználja a mozgásérzékelést és hangvezérlést egyetlen egyszerű eszköz segítségével.
1311516056

A Kinect miatt perlik a Microsoftot

Egy amerikai vállalat szabadalomsértéssel vádolja a Microsoftot, állítása szerint a redmondiak több technológiáját is felhasználták a Kinect elkészítésekor. A szórásból a legnagyobb játékkiadók sem maradtak ki: a mozgásérzékelős kamerára készült játékok miatt kell felelniük nekik is.
1309096800

Microsoft: több millió embert akarunk elérni

A Microsoft, úgy néz ki, jó úton halad abba az irányba, hogy igazi szórakoztató központtá varázsolja a nappalikat. Már az első Xboxszal is ez volt a cél, amit akkor még nem sikerült elérni. Az Xbox 360-nal azonban erre minden esély megvan, s megvannak az ambiciózus célok is.
1309014000

Microsoft: nem cserélnénk senkivel

A rajongók úgy látják a három nagy konzol harcát, mint amikor három véreb esik egymásnak, s tisztelet nélkül tépik szét a másikat. Nos, a Microsoft szerint ez nem így van: habár konkurensek, de tisztelik egymást. Ennek ellenére nem cserélnének semelyik másik gyártóval.
1308906039

Így reklámozd termékeidet a Kinecttel

A Microsoft nagy hangsúlyt fektet a NUads rendszerre, mely teljesen a Kinectre épül. Voltaképpen egy egészen újfajta reklámozási lehetőséget biztosít a cégek számára, ahol a hang- és mozgásvezérléssel interakcióba léphetnek a fogyasztók az adott termékkel.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1308740400

Jönnek a Kinectre épülő interaktív reklámok

A Microsoft már egy ideje lebegteti a NUADS néven futó projektet, melyről egészen mostanáig nem tudtuk, pontosan, hogy mit takar. Csak sejtettük. S sejtéseink úgy néz ki, beigazolódtak, érkeznek ugyanis a Kinect-alapú reklámok az Xbox 360 dashboardjára, aminek elvileg még örülnünk is kéne.
1308245299

Kinect - itt a hivatalos PC-támogatás

A pletykák igazak voltak, a Microsoft a mai napon kiadta a Kinecthez tartozó SDK bétaverzióját Windowsra, így a PC-s felhasználók immár hivatalosan is belevethetik magukat a mozgásérzékelős szenzorral való kísérletezgetésbe. A szórakozás mellett, reméljük, a tudomány területén is hasznunkra válik.
1307802903

E3 2011: Kié volt a legjobb konferencia?

Kié volt a legjobb konferencia? A Microsoft slágercímeket mutatott, szinte mindegyik játékához bejelentette a Kinect-támogatást. A Sony nem tud elszakadni a Move-tól és a 3D-től, de mindent elárult a PlayStation Vitáról. A Nintendo új konzolt leplezett le, és hozott új 3DS-címeket is. Nos?
1307788148

A jövőben minden Microsoft-cím kinectes lehet

Inkább csak feltevésszerűen, de Phil Spencer, a Microsoft Game Studios alelnöke nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben minden microsoftos játék kapjon Kinect-támogatást. Persze ez nem kötelező feltétel, nem kérnek senkit arra, hogy erőltesse bele a kamerát a játékába.
1307537197

E3 2011: A Fun Labsszel érkezik az Avatar Kinect

A Microsoft képviselője a Joystiq munkatársának elárulta, hogy a már korábban bejelentett Avatar Kinect, a Kinect Fun Labs részeként jelenik meg július folyamán. A hétfői MS konferencián leleplezett Fun Labs a vállalkozó kedvű, kreatív gamerek számára biztosít táptalajt.