Assassin's Creed III PC, PS3, PS4, SW, WIIU, X360, XBOXONE

Az Assassin's Creed-sorozat harmadik része: irány az amerikai függetlenségi háború!
1447765235

Assassin's Creed-szerű játékot készít az EA

Jade Raymond csak nem tud elszakadni az Assassin's Creedtől. Júliusban az Electronic Arts közreműködésével nyitott új stúdiója, a Motive ugyanis pont egy olyan játék fejlesztésén dolgozik, mint amilyen a Ubisoft szériája.
1444474808

Friss részletek az Assassin's Creed-filmről

Egy francia mozimagazin interjút készített a Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatójával, Jean Julien Baronnet-vel, aki számos érdekességet elárult az Assassin's Creed-filmről. Többek közt azt is, hogy a Batman: Beginsről mintázták.
1444028220

Ők is játszanak majd az Assassin's Creed-filmben

Most, hogy elkezdődött a forgatás, folyamatosan csorognak az információk az Assassin's Creed-filmmel kapcsolatban. Ezúttal a színészgárda bővüléséről számolhatunk be nektek.
1442239860

Assassin's Creed-film - képek a forgatásról

Elkezdődött az Assassin's Creed-film forgatása, egy környéken élő pedig lőtt is néhány képet a díszletről, a kaszkadőrökről és a statisztákról. Fassbender még nem került elő.
1442052058

Elstartolt az Assassin’s Creed Council oldal

A Ubisoft új közösségi weboldalt indított Assassin’s Creed Council néven, ahol a rajongók exkluzív kulisszatitkokkal gazdagodhatnak, cseveghetnek egymással, és a legaktívabb tagok még jutalomban is részesülnek.
1441627223

2020-ban nyílik meg a UbiSoft saját vidámparkja

A UbiSoft hivatalos közleményben adta hírül, hogy az RSG-vel társulva egy olyan forradalmi vidámparkon dolgoznak, amely a francia kiadó portfólióját veszi majd alapul. Jöhet az Assassin's Creed-hullámvasút?
1440702060

Assassin's Creed-film - az első kép Fassbenderről

Végre! Megérkezett az első hivatalos kép az Assassin's Creed-filmről, amit a jövő héten kezdenek el forgatni. A fotón a főszereplő Michael Fassbender látható, méghozzá assassinnek beöltözve.
1433607708

Íme, az első promókép az Assassin's Creed-filmből

Az Assassin's Creed-film megjelenéséig még nagyon sokat kell aludni, mivel csak majd jövő karácsonykor válthatjuk meg rá a jegyet. Hangulatfokozóként azonban most befutott az első promókép.
1430499632

Assassin's Creed - ősztől forog a mozifilm

A kissé hányatott sorsú Assassin's Creed-mozifilm végre megfelelő mederbe lett terelve és azok után, hogy véglegesítették a szereplők névsorát, a forgatás munkálatai is kezdetüket veszik hamarosan.
1424019634

Marion Cotillard az Assassin's Creed-film fedélzetén

Minden jel szerint az Oscar-díjas színésznő, Marion Cotillard is játszani fog Michael Fassbender mellett az Assassin's Creed-mozifilmben. Ráadásul lapértesülések szerint több film is várható a videojáték alapján.