Tomb Raider PC, PS3, X360

A Tomb Raider-sorozat legújabb tagja egy reboot, mely Lara fiatalkori éveit veszi elő újra, és azokat dolgozza fel az alapoktól. A játék next-gen változata Definitive Edition címen érhető el.

Élen nyitott az új Gears of War a brit toplistán

Noha negyedannyit vittek belőle haza, mint a Gears of War 3-ból anno, a Judgment lett az Egyesült Királyság legkeresettebb játéka a múlt héten. Számított a márkanév, szépen nyitott az új Walking Dead-játék is.

Tomb Raider - az egyjátékos rész nem bővül

A Crystal Dynamics jó előre leszögezte: ne is számítsunk rá, hogy a Tomb Raider egyjátékos módja bármilyen módon bővülhet majd a jövőben, a fejlesztők kizárólag a multihoz adnak ki DLC-ket.

Videón a Tomb Raider Caves and Cliffs DLC-je

Tegnap óta elérhető a Tomb Raider többjátékos örömökre kihegyezett DLC-je, amely három új térképpel bővíti az alap felhozatalt. Az új helyszíneket mind a négy játékmódban bevethetjük - lássuk mozgásban is!

Még mindig a Tomb Raider vezet a briteknél

Hiába jelent meg több új cím is a múlt héten, a Tomb Raider kimozdíthatatlan az első helyről. Rávert az új God of Warra, a StarCraft II: Heart of the Swarmra, és a Sniper: Ghost Warrior 2 is csak mögötte kullogott.

Tomb Raider teszt

Tizenhét év hosszú idő. Bizonyára akadnak olyan olvasóink, akik még a világon se voltak, amikor 1996 őszén, az alig 2 megás demó elindításakor megtettem az első lépéseket a Tomb Raider világában.

Letarolta a Tomb Raider a brit toplistát

Ahogy az várható volt, a Tomb Raider letarolta a brit toplistát, hiába érkezett a múlt héten több fajsúlyos cím is a mezőnybe. A játék ráadásul a sorozaton belül is kitűnően szerepelt az Egyesült Királyság számai alapján.

Tomb Raider - egymillió játékos két nap alatt

A Square Enix globális márkamenedzsere szerint kevesebb mint 48 óra alatt egymillió játékos játszott az új Tomb Raiderrel, és mint elmondta, a héten megjelent játék kifejezetten erősen rajtolt a boltokban.

Tomb Raider, merre visz az utad?

Habár még az aktuális Tomb Raider-láz sem csillapodott, a Crystal Dynamics már a folytatáson agyal. Először is, jönnek a DLC-k, s az irány is megvan a következő részhez. Azonban a Guardian of Light-mellékág nem tér vissza.

Film készül az új Tomb Raider-játék alapján

A Crystal Dynamics fejese, Darrell Gallagher megerősítette, hogy mozifilm készül a tegnap megjelent Tomb Raider-reboot alapján. A GK Filmsszel közösen dolgoznak az adaptáción, és nem lesz köze a korábbi próbálkozásokhoz.

Launch traileren a Tomb Raider

Elérkezett ez a nap is: a Square Enix végre kiadta a Tomb Raider-rebootot, melyben egy új Lara Croftot ismerhetünk meg. Felnőttebb téma, vér - vajon az élni akarás ösztöne elég lesz a túléléshez?