World of Warcraft: Cataclysm MAC, PC

A World of Warcraft harmadik kiegészítője, amelyben egész Azeroth megváltozik... örökre.
1342263600

Nem lesz vevő az Activision Blizzardra?

A Vivendi nagyon szabadulni akar az Activision Blizzardban rendelkezésére álló 60%-os tulajdonrészétől, azonban a hatalmas holdingra nem nagyon akad vevő. Ugyan a francia vállalat több céggel is tárgyalt, még az is előfordulhat, hogy a nyílt piacon kell értékesítenie a részvényeket.
1341216000

Mennyit játszol MMO-val? Válaszolj!

Tavaly hatalmas sikert aratott Fromann Richárd szociológus online szerepjátékokra és szerepjátékokra vonatkozó kutatása, több mint 13 ezren töltötték ki a játékosok szokásait felmérő kérdőívet. Az eredmények megvannak, a munka pedig folytatódik - segíts idén is!
1339080253

Activision-Blizzard részesedést adna el a Vivendi

Az Activision-Blizzard többségi tulajdonosa, a francia Vivendi újabb adag részvényt adna el a holdingcégből, vetették fel egy felsővezetőknek tartott összejövetelen. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Vivendo mindent el akar-e adni, vagy csak tovább csökkentené a részesedését.
1336640429

A vártnál jobb eredményekkel zárt az Activision

Megosztotta a nagyközönséggel a negyedéves pénzügyi eredményeit az Activison-Blizzard. Bobby Kotick csapata a várnál jobb teljesítményt mutatott fel, igaz a nyereség kevesebb, mint a tavalyi év azonos szakaszában. A Call of Duty 40 milliós felhasználói bázissal büszkélkedhet.
1334242800

Újra perelik az Activision Blizzardot

Amikor valami kiemelkedően sikeres, általában sokak szemét szúrja. De akadnak olyanok is, akikben ez a szúrás bizonyos gondolati folyamatokat indít el, melynek végén oda jutnak, hogy ők is szeretnének részesülni a sikerből. Mégpedig komoly mennyiségű zöldhasú formájában.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1332604800

Már készül az ötödik WoW-kiegészítő

A World of Warcraft negyedik kiegészítője, a Mists of Pandaria még idén megjelenik, amit megerősít a tény, hogy az Annual Passt vásárlók egy részének már két napja elkezdődött a bétateszt. Paul Sams azonban megerősítette, hogy további kiegészítők várhatóak a jövőben.
1332259200

Hatással volt a WoW-ra a The Old Republic

A Blizzard nem közölt pontos előfizetői számot a World of Warcrafttal kapcsolatban a Star Wars: The Old Republic megjelenése óta, de azt elismeri, hogy biztosan hatással volt az aktív játékosok csökkenésére a BioWare decemberben elrajtolt online szerepjátéka.
1330585200

600 alkalmazottól válik meg a Blizzard

Meglepetésszerű leépítést hajtott végre a Blizzard. A cég vezérigazgatója a mai napon bejelentette, hogy körülbelül 600 alkalmazottól válnak meg, az elküldött munkatársak nagy része azonban nem a játékfejlesztő csapatokban dolgozott - hiszen a cég több projektet futtat, mint korábban bármikor.
1330250149

Free-to-play játékon dolgozik a Blizzard?

A Develop magazin értesülései szerint free-to-play játékon dolgozik a Blizzard, ami mindenképpen érdekes annak fényében, hogy kora ellenére a World of Warcraft sem áll hadilábon az előfizetéses modellel. Természetesen a projektről egyáltalán nem derült ki semmilyen konkrétum.