Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.
1309363200

Ilyen lesz a Batman: Arkham City borítója

Az már a várakozás végső stádiuma, ha dobozfotókat kezdünk el valamiről közölni; valahogy így állunk mi az Arkham Cityvel, nem bírunk magunkkal a megjelenésig. Batman, Robin és a Macskanő idén októberben indul a város felderítésére, most pedig legalább tudjuk, milyen dobozt kell leemelni a polcról.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1308646800

Hivatalos: Robin is játszható lesz az új Batmanben

Úgy látszik, a Best Buy nem a levegőbe beszélt korábban, Robin tényleg játszható karakter lesz a Batman: Arkham City-ben, mégha nem is egészen úgy, mint a Macskanő. Az előrendelés útján elérhető, állandó szárnysegédről már néhány információ és egy kép is a rendelkezésünkre áll.
1307973600

Robin is játszható karakter lehet az új Batmanben

Macskanő már biztosan benne lesz a Batman: Arkham City-ben, és nagyon úgy néz ki, hogy derék bőregerünk mindenkori szárnysegédje, Robin is ott fog feszíteni a játékban. Más kérdés, hogy őt nem a történet során irányíthatjuk majd, hanem csupán a challenge pályákon.
1307554406

E3 2011: Arkham City - képek, 15 perces videó

Csordogálnak a szebbnél-szebb médiaanyagok a kiállítás alkalmából, a Batman-rajongóknak sincs miért csalódniuk, inkább csak kellő szabadidő kell minden manna megtekintéséhez. Egy adag friss képlopat és egy 15 perces filmecske van most terítéken a kiállított demóból.
1307480760

E3 2011: Hardcore címekkel erősít a Wii U

A Nintendo Wii az alkalmi játékosok paradicsoma volt, s ahogy a 3DS-en viszonylag sok hardcore játék jelent meg a DS után, úgy a Wii U-n is számos fanatikusoknak szánt cím mutatkozik be. A Nintendo mottója az, hogy minden játékost ki kell szolgálni - nem számít, hogy ki, milyen táborba tartozik.
1307473260

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.
1307435036

E3 2011: Arkham City - Macskanő akcióban

A Rocksteady is jelen van a Los Angelesben, legutóbbi bejelentésük apropóján demózták a Batman: Arkham Cityt, mivel tudvalevő, hogy a játszható karakterek listáján a Sötét Lovag mellé besorolt a bájos Macskanő is. Fürgesége, mesterei ütésvágásai talán még Batmanénél is kecsesebbek.
1306998058

Arkham City - Macskanő játszható karakter lesz

Tényleg jó hír, hogy a Batman: Arkham Cityben nemcsak a derék bőregérrel nyomulhatunk, hanem szimpatizánsával, a bájos Macskanővel is - erősítette meg tegnap a fejlesztést végző Rocksteady. Az örömteli hírhez két videó is társul annak érdekében, hogy ne csak üres fecsegés legyen a bejelentés.
1305984600

The Dark Knight Rises - itt az első kép

Ha szombat, akkor Cooltúra - ezt most találtam ki, de jól hangzik. Szóval az alkalmanként jelentkező Cooltúra rovatunkban ezúttal a következő Nolan-féle Batman-filmet vesszük elő. Most indult el ugyanis a The Dark Knight Rises hivatalos oldala, s ennek örömére megjött az első kép is.