Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.

E3 2011: Hardcore címekkel erősít a Wii U

A Nintendo Wii az alkalmi játékosok paradicsoma volt, s ahogy a 3DS-en viszonylag sok hardcore játék jelent meg a DS után, úgy a Wii U-n is számos fanatikusoknak szánt cím mutatkozik be. A Nintendo mottója az, hogy minden játékost ki kell szolgálni - nem számít, hogy ki, milyen táborba tartozik.

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.

E3 2011: Arkham City - Macskanő akcióban

A Rocksteady is jelen van a Los Angelesben, legutóbbi bejelentésük apropóján demózták a Batman: Arkham Cityt, mivel tudvalevő, hogy a játszható karakterek listáján a Sötét Lovag mellé besorolt a bájos Macskanő is. Fürgesége, mesterei ütésvágásai talán még Batmanénél is kecsesebbek.

Arkham City - Macskanő játszható karakter lesz

Tényleg jó hír, hogy a Batman: Arkham Cityben nemcsak a derék bőregérrel nyomulhatunk, hanem szimpatizánsával, a bájos Macskanővel is - erősítette meg tegnap a fejlesztést végző Rocksteady. Az örömteli hírhez két videó is társul annak érdekében, hogy ne csak üres fecsegés legyen a bejelentés.

The Dark Knight Rises - itt az első kép

Ha szombat, akkor Cooltúra - ezt most találtam ki, de jól hangzik. Szóval az alkalmanként jelentkező Cooltúra rovatunkban ezúttal a következő Nolan-féle Batman-filmet vesszük elő. Most indult el ugyanis a The Dark Knight Rises hivatalos oldala, s ennek örömére megjött az első kép is.

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.

Batman: Arkham City - teljesen nyitott világ

Az Arkham City vezető programozója elsőre megrettent a játéktervezők kérésétől: az új Batman-játék teljes városának nyitottnak és töltéstől mentesnek kell lennie már az első pillanattól fogva. Miután emberünk magához tért a több napi kóma után, nekilátott, s úgy tűnik, hogy sikerült a feladat.

Batman: Arkham City - RPG-stílussal fűszerezve

Sefton Hill, a játék producere nemrégiben egy rajongói oldalnak nyilatkozott, mondandójából kiderült, hogy új, eleddig ismeretlen aspektusa lesz az Arkham City-nek. A felfedező kedvű játékosok keze el lesz eresztve, de ennek fejében számolni kell a durva kihívásokkal is, ha netán rossz helyre merészkednének.

Arkham City - a jövőben nem kizárt a multiplayer

A Rocksteady többször is hangoztatta, hogy a Batman: Arkham City szigorúan az egyjátékos élményre koncentrál majd, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne legyen valamilyen multiplayer adalék a játékhoz. Tudják mennyire sláger manapság az online mód, ők sem akarnak kimaradni belőle.

Online Passt használ a Mortal Kombat?

A Warner Bros. a jövőben több játékában is előszeretettel fogja használni az Online Pass rendszerét, azaz akik az online szórakozásra vágynak, egy egyszer felhasználható kóddal tudják igényeiket kielégíteni - olvashatjuk a Joystiq kezébe került jelentésből. Érintettek az új Mortal Kombat és az Arkham City is.