Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.

Nyolc óránál is hosszabb lesz az Arkham City

A Rocksteady felfedte, hogy új denevéremberes produktumuk végigjátszása hozzávetőlegesen mennyi időt rabol el a játékosoktól. Ha olyan gyors vagy, mint egy "nindzsa", akkor a kampány játékideje nyolc órára rúghat, ám a nagy többség ennél hosszabb elfoglaltságra számíthat.

Batman: Arkham City - az első gameplay felvétel

Szeretett 1848-as forradalmunk ünnepnapjáig kellett várnunk, hogy a Warner kiadja az első játékmeneti pillanatokkal megspékelt trailert Batman újabb kalandjából. Vizuális szempontból nem érheti záptojáseső a játékot, a város falain belül az elmegyógyintézetnél is durvább utazás vár ránk.

Hivatalos: októberben jön a Batman: Arkham City

Többé-kevésbé beigazolódtak a korábbi híresztelések, valóban októberben jelenik a Batman: Arkham Asylum folytatása, az Arkham City, azonban nem a hónap elején, ahogy azt több áruház is megszellőztette. Új képeink is vannak, szerencsére a jobbik fajtából. Csekkoljátok őket!

Októberben jelenik meg a Batman: Arkham City

Már a népszerű webáruházak - mint az Amazon és a GameStop - is megszellőztették a Rocksteady újabb bőregeres játékának megjelenési dátumát. Az, hogy mind a két helyen egyazon időpontot közölnek, könnyen jelenthet félhivatalos megerősítést is.

Batman: Arkham City - nem lesz multiplayer

Az előzetes híresztelésekkel ellentétben nem lesz többjátékos mód a Batman: Arkham Asylum folytatásában. A döntésnek egyszerű oka van, a készítők inkább a single player rész tökéletesítésére szeretnék fordítani azt az időt, amit egyébként a multi hegesztésével töltenének el.

Képregény készül a Batman: Arkham City alapján

A DC Comics képregényt készít a képregény alapján készített Batman: Arkham City alapján. Az új minisorozat az Arkham Asylum és az ősszel megjelenő Arkham City között játszódó eseményeket dolgozza fel, a történetért és a rajzokért pedig a játékon dolgozó művészek felelnek majd.

Arkham City - Batman és Joker együtt buliznak

A Warner Bros. abszolút meglepetésszerűen dobta ki a Batman: Arkham City új előzetesét, amelyben nem akármilyen fordulat várja a játékosokat: Batman és Joker kivételesen nem egymást csépelik, hanem együtt csépelnek, mégpedig sok-sok rosszarcút. Kötelező anyag.

Újabb képeken a Batman: Arkham City

Négy darab új képet kaptunk a Batman: Arkham Asylum folytatásából, melyeken derék bőregerünk látható, amint éppen kioszt néhány pofont. Bár egy gameplay videó kétségtelenül jobban esne így az ünnepek előtt, azért ne legyünk telhetetlenek: az Arkham City így is meglehetősen pofásan és hangulatosan fest.

Batman: Arkham City - bemutatkozik Hugo Strange

Végre a Batman: Arkham Asylum folytatása is megkapta a maga teljes értékű trailerét, amelyben az ígéretekhez híven egy új játékbeli főgonoszról is lehullt a lepel. Hölgyeim és uraim, lányok és fiúk: bemutatkozik Hugo Strange, az Arkham City őrült professzora, aki még Batman legsötétebb titkait is ismeri...

Video Game Awards 2010 LIVEBLOG

Kicsit megkésve ugyan, de itt vagyunk a Spike TV házi rendezvényén, ami nem csupán az év játékairól fog szólni, hanem egy halom játékbejelentéssel is kecsegtet. Minden eddiginél markánsabb felhozatal ígérkezik, szóval szemből csipát kitörölni, lássuk miért fogunk sóvárogni az elkövetkezendő hónapokban.