Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1302609600

Batman: Arkham City - teljesen nyitott világ

Az Arkham City vezető programozója elsőre megrettent a játéktervezők kérésétől: az új Batman-játék teljes városának nyitottnak és töltéstől mentesnek kell lennie már az első pillanattól fogva. Miután emberünk magához tért a több napi kóma után, nekilátott, s úgy tűnik, hogy sikerült a feladat.
1302357653

Batman: Arkham City - RPG-stílussal fűszerezve

Sefton Hill, a játék producere nemrégiben egy rajongói oldalnak nyilatkozott, mondandójából kiderült, hogy új, eleddig ismeretlen aspektusa lesz az Arkham City-nek. A felfedező kedvű játékosok keze el lesz eresztve, de ennek fejében számolni kell a durva kihívásokkal is, ha netán rossz helyre merészkednének.
1302073247

Arkham City - a jövőben nem kizárt a multiplayer

A Rocksteady többször is hangoztatta, hogy a Batman: Arkham City szigorúan az egyjátékos élményre koncentrál majd, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne legyen valamilyen multiplayer adalék a játékhoz. Tudják mennyire sláger manapság az online mód, ők sem akarnak kimaradni belőle.
1301554833

Online Passt használ a Mortal Kombat?

A Warner Bros. a jövőben több játékában is előszeretettel fogja használni az Online Pass rendszerét, azaz akik az online szórakozásra vágynak, egy egyszer felhasználható kóddal tudják igényeiket kielégíteni - olvashatjuk a Joystiq kezébe került jelentésből. Érintettek az új Mortal Kombat és az Arkham City is.
1300259233

Nyolc óránál is hosszabb lesz az Arkham City

A Rocksteady felfedte, hogy új denevéremberes produktumuk végigjátszása hozzávetőlegesen mennyi időt rabol el a játékosoktól. Ha olyan gyors vagy, mint egy "nindzsa", akkor a kampány játékideje nyolc órára rúghat, ám a nagy többség ennél hosszabb elfoglaltságra számíthat.
1300201211

Batman: Arkham City - az első gameplay felvétel

Szeretett 1848-as forradalmunk ünnepnapjáig kellett várnunk, hogy a Warner kiadja az első játékmeneti pillanatokkal megspékelt trailert Batman újabb kalandjából. Vizuális szempontból nem érheti záptojáseső a játékot, a város falain belül az elmegyógyintézetnél is durvább utazás vár ránk.
1299856581

Hivatalos: októberben jön a Batman: Arkham City

Többé-kevésbé beigazolódtak a korábbi híresztelések, valóban októberben jelenik a Batman: Arkham Asylum folytatása, az Arkham City, azonban nem a hónap elején, ahogy azt több áruház is megszellőztette. Új képeink is vannak, szerencsére a jobbik fajtából. Csekkoljátok őket!
1299319231

Októberben jelenik meg a Batman: Arkham City

Már a népszerű webáruházak - mint az Amazon és a GameStop - is megszellőztették a Rocksteady újabb bőregeres játékának megjelenési dátumát. Az, hogy mind a két helyen egyazon időpontot közölnek, könnyen jelenthet félhivatalos megerősítést is.
1297782187

Batman: Arkham City - nem lesz multiplayer

Az előzetes híresztelésekkel ellentétben nem lesz többjátékos mód a Batman: Arkham Asylum folytatásában. A döntésnek egyszerű oka van, a készítők inkább a single player rész tökéletesítésére szeretnék fordítani azt az időt, amit egyébként a multi hegesztésével töltenének el.