Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.
1297418400

Képregény készül a Batman: Arkham City alapján

A DC Comics képregényt készít a képregény alapján készített Batman: Arkham City alapján. Az új minisorozat az Arkham Asylum és az ősszel megjelenő Arkham City között játszódó eseményeket dolgozza fel, a történetért és a rajzokért pedig a játékon dolgozó művészek felelnek majd.
1296063140

Arkham City - Batman és Joker együtt buliznak

A Warner Bros. abszolút meglepetésszerűen dobta ki a Batman: Arkham City új előzetesét, amelyben nem akármilyen fordulat várja a játékosokat: Batman és Joker kivételesen nem egymást csépelik, hanem együtt csépelnek, mégpedig sok-sok rosszarcút. Kötelező anyag.
1293029927

Újabb képeken a Batman: Arkham City

Négy darab új képet kaptunk a Batman: Arkham Asylum folytatásából, melyeken derék bőregerünk látható, amint éppen kioszt néhány pofont. Bár egy gameplay videó kétségtelenül jobban esne így az ünnepek előtt, azért ne legyünk telhetetlenek: az Arkham City így is meglehetősen pofásan és hangulatosan fest.
1292135867

Batman: Arkham City - bemutatkozik Hugo Strange

Végre a Batman: Arkham Asylum folytatása is megkapta a maga teljes értékű trailerét, amelyben az ígéretekhez híven egy új játékbeli főgonoszról is lehullt a lepel. Hölgyeim és uraim, lányok és fiúk: bemutatkozik Hugo Strange, az Arkham City őrült professzora, aki még Batman legsötétebb titkait is ismeri...
1292117580

Video Game Awards 2010 LIVEBLOG

Kicsit megkésve ugyan, de itt vagyunk a Spike TV házi rendezvényén, ami nem csupán az év játékairól fog szólni, hanem egy halom játékbejelentéssel is kecsegtet. Minden eddiginél markánsabb felhozatal ígérkezik, szóval szemből csipát kitörölni, lássuk miért fogunk sóvárogni az elkövetkezendő hónapokban.
1291818593

Batman: Arkham City teaser videó érkezett

Ha minden igaz, a hétvégén végre látunk is valamit a Batman: Arkham Asylum folytatásából annak ellenére, hogy a játék csak jövő ősszel kerül boltokba - igaz, a bejelentést pontosan egy éve, a 2009-es VGA-n ejtette meg a Square Enix. Rövid, renderelt jeleneteket tartalmazó ízelítőt kaptunk.
1290088818

Batman: Arkham City bemutató a VGA-n

A SpikeTV idei játékdíjátadója különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen számos játékot itt mutatnak majd be először a fejlesztők. A Rocksteady sem akar kimaradni az izgalmakból, így itt láthatjuk először mozgásban az új Batman játékot, az Arkham Cityt is.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1286813894

Batman: Arkham City - Gotham a romlásba taszítva

A Warner egy csokor szenzációs képet osztott meg a nagyközönséggel a Sötét Lovag következő kalandjából, a pofás artworkok mellett 7 ingame screenshotot is találunk. Gotham City csodás éjszakai panorámája várja a bőrszárnyakon érkező turisták dömpingjét.
1285929865

Vallatni is kell majd a Batman: Arkham City-ben

Rébusz rejtvényei a Batman: Arkham City-ben is visszatérnek, ezúttal viszont nem elég ki-bekapcsolgatni a detektív üzemmódot azok megoldásához. Az új részben vallatni kell majd a delikvenseket, Rébusz ugyanis a legbizalmasabb információkat megtartja magának és néhány cimborájának.