Batman: Arkham City PC, PS3, WIIU, X360

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum, az új rész még jobb lett, mint elődje, az pedig nem kis dolog! A játékhoz DLC-k is megjelentek.

Batman: Arkham City teaser videó érkezett

Ha minden igaz, a hétvégén végre látunk is valamit a Batman: Arkham Asylum folytatásából annak ellenére, hogy a játék csak jövő ősszel kerül boltokba - igaz, a bejelentést pontosan egy éve, a 2009-es VGA-n ejtette meg a Square Enix. Rövid, renderelt jeleneteket tartalmazó ízelítőt kaptunk.

Batman: Arkham City bemutató a VGA-n

A SpikeTV idei játékdíjátadója különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen számos játékot itt mutatnak majd be először a fejlesztők. A Rocksteady sem akar kimaradni az izgalmakból, így itt láthatjuk először mozgásban az új Batman játékot, az Arkham Cityt is.

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!

Batman: Arkham City - Gotham a romlásba taszítva

A Warner egy csokor szenzációs képet osztott meg a nagyközönséggel a Sötét Lovag következő kalandjából, a pofás artworkok mellett 7 ingame screenshotot is találunk. Gotham City csodás éjszakai panorámája várja a bőrszárnyakon érkező turisták dömpingjét.

Vallatni is kell majd a Batman: Arkham City-ben

Rébusz rejtvényei a Batman: Arkham City-ben is visszatérnek, ezúttal viszont nem elég ki-bekapcsolgatni a detektív üzemmódot azok megoldásához. Az új részben vallatni kell majd a delikvenseket, Rébusz ugyanis a legbizalmasabb információkat megtartja magának és néhány cimborájának.

Járművekkel jön a Batman: Arkham City

Újabb információk szivárogtak ki a Batman: Arkham Asylum folytatásáról. Az új játék sokkal nagyobb játszóteret ígér, mint az elődje, ezért a fejlesztők változatos módokon próbálják megkönnyíteni az utazó játékosok dolgát. Közben az is kiderült, hogy a korábban emlegetett multiplayer mód, valójában co-op mókát takar.

Arkham City: szinte kész, és ötször nagyobb

A Rocksteady Games az ismeretlenség homályából a legjobb fejlesztőcsapatok között landolt a Batman: Arkham Asylum kiadása óta. Mostanában annyit kérdezgetik a srácokat, mint a rocksztárokat, ők pedig válaszolgatnak is lelkesen. Az Arkham City nagyrésze készen áll, és hatalmas lesz!

Bitang jó Batman: Arkham City képek érkeztek

Kedves bőregér-rajongó egybegyűltek! Elérkezett az idő, hogy végre tisztességes ingame screenshotok érkeztek postaládánkba a Batman: Arkham Cityből. A kereken húsz képen feltűnik Kétarc, Macskanő és Joker se veled, se nélküled kedvese, Harley Quinn, vadiúj latex bőrruciban.

Interjú a Batman: Arkham City zeneszerzőjével

Kíváncsi vagy az Arkham City epikus dallamainak születésére? Az új Batman játék audio directora felfedi titkait, nem semmi darabok születnek a bőregér következő eljövetelére is. Az OST már az Arkham Asylumban is a játék egyik kiemelkedő elemének számított, az úriember elmondja azt is, hogy szeretné mindezt felülmúlni.

Rocksteady: Tudunk jobbat csinálni, mint az Arkham Asylum

Ne hidd azt, hogy az Arkham Asylum volt a legjobb Batman-játék, a fejlesztők biztosítanak bennünket, hogy az Arkham Cityvel tovább fokozódik minőség. Emellett befutottak az első képek is!