Yakuza: Black Panther

Folytatódik a japán fejlesztésű akciójáték: a Yakuza ezúttal a PlayStation Portalble-en teszi tiszteletét.
1662019200

Nagy bejelentésre készül a Yakuza-csapat

Egy hét múlva egy különleges adással jelentkezik a Ryu Ga Gotoku Studio csapata. Egyelőre hivatalosan nem árulták el, hogy miféle bejelentést hoznak a japánok, de nekünk van egy erős tippünk.
1653390000

A Yakuza-franchise is beköszön a Rainbow Six: Siege-be

Hamarosan kezdetét veszi a Rainbow Six: Siege következő évada, amely egy Yakuza-crossovert is magával hoz majd. Két operátort is beöltöztethetünk a sorozat karaktereinek.
1643014800

Új stúdiót nyitott a Yakuza-széria atyja

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, így tényleg a NetEase-nél landolt a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. A legendás játéktervező egy veterán csapattal nyitja meg a Nagoshi Studiót.
1633705200

Hivatalos: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Még augusztusban kezdtek el arról pletykálni, hogy elhagyhatja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, a legendás Toshihiro Nagoshi. A minap hivatalosan is megerősítették ezeket a híreket.
1630314000

Pletyka: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Lapértesülések szerint több mint harminc év közös munkát követően elhagyja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. Úgy tudni, hogy a kínai NetEase-hez igazol majd át, ahol egy új fejlesztőcsapatot vezethet.
1607623200

Már készül a következő Yakuza-játék

Még épphogy csak megjelent a Yakuza: Like a Dragon, a jelek szerint máris a széria következő epizódját hegeszti a fejlesztőcsapat. Habár a jó hírt maga a Sega erősítette meg, egyelőre semmilyen konkrétummal nem tudtak szolgálni.
1314770400

Két új Yakuza-játék is készül

Örülhetnek a keleti GTA-rajongók, ugyanis nem egy, de rögtön két folytatás is készül a Yakuza-témában. Ebből az egyik egy PSP-s folytatás, míg a másik a Yakuza igazi ötödik része. Úgy tűnik, a sorozatot még a földrengés sem képes megállítani, sőt, csak erősebbé teszi.
1308844800

Ötmillió darabot szállítottak le a Yakuza-játékokból

A Yakuza-sorozat nincs könnyű helyzetben, ugyanis témaválasztásánál fogva elsősorban a japánokat érdekli, azonban a legutóbbi számadatok szerint világviszonylatban is szépen helytáll a széria. Az eddigi Yakuza-játékokból ötmillió példányt szállítottak le világszerte, pedig az új rész még ki sem jött nyugaton.
1283346063

TGS 2010: Sega, Konami, Level-5, Tecmo felhozatal

A Tokyo Game Show általában a japán fejlesztők feszítéseinek színhelye, viszonylag kevés külföldi részvetellel. Valószínűleg idén sem lesz ez másként: a show egyre közeledik, s most néhány japán nagyágyú felfedte azokat a címeket, melyekkel biztos találkozhatunk majd a japán fővárosban.
1279174200

Black Panther lesz a PSP-s Yakuza címe

Eddig csak Project K néven ismert Yakuza PSP-s mellékág végre tisztességes bejelentést kapott, s hozzá két új videót, a kíméletlen japán alvilág szemléltetésével.