Metro: Last Light

Az ukrán fejlesztők játékában ismét a nukleáris világégés után kalandozhatunk a moszkvai metróalagutakban, immáron 3D-ben is.
1315728000

Stratégiát vált a THQ

A THQ eddig sem volt az üzleti stratégia abszolút királya, de úgy néz ki, hogy a vezetői váltásokkal és a stratégia átalakításával most talán végre a helyes irányba mozdulnak - a játékosok, azaz a mi szemszögünkből legalábbis biztosan. Kevesebb, de jobb és nagyobb játékot ígérnek.
1314687603

A Metro: Last Light nem lesz "hibás remekmű"

A THQ letette a nagy esküt, miszerint a Last Light a Metro 2033 sikerére fog építeni, figyelembe veszik a fanok visszajelzéseit és újra visszatérnek a legemlékezetesebb fícsörök, beleértve a minimalista HUD-ot is. Mark Madsen, a kiadó fejese elmondta: az összes rajongó kívánalmát meghallgatták.
1314115252

Itt a teljes, 12 perces Metro: Last Light gameplay

Ahogy a THQ megígérte, végre megérkezett az ukrán 4A Games várva-várt FPS-ének vágatlan előzetese. Bár már mindent láttunk korábban, ám aki lemaradt volna róla, most pótolhatja az anyagot - az igazi rajongók amúgy is hetente egyszer megtekintik. Zúzós kis anyagnak nézünk elébe.
1313740800

GC 2011: Képanyagokon a Metro: Last Light

Úgy látszik, az ukrán fejlesztők nagyon komolyan veszik a játék alcímét, mert a legtöbb Last Light screenshoton tényleg elég kevés fény világítja meg a környezetet. De még ez sem tudja elrejteni, hogy az új Metro bizony igen-igen ütősen néz ki, a Crytek lassan szoríthatja a gatyamadzagot.
1313042420

Az utolsó E3-as Metro: Last Light gameplay

A THQ végre kiadta az E3-on, néhány szerencsés számára már ismerős demó utolsó részét is - a nagyközönség csak most élvezheti teljes egészében. Artyom és Khan arra törekszik, hogy elérje az egyik metrószerelvényt, melyen egy titokzatos foglyot tartanak fogva. A misztikus hangulat most is überel.
1311944400

Metro: Last Light - itt a második gameplay videó

Ha már a THQ leszámolt a sikeresnek már nem annyira sikeres, de mindenképpen ismert Red Factionnel, ideje belevágnia olyan címek fejlesztésébe, amivel fel tudja magát küzdeni az élbolyba. A Homefront mellett a Metro-sorozat tűnik igazán fontosnak - a Last Light egyre inkább bejön nekünk.
1310720429

Metro: Last Light - az E3-as demó első része

Ahogy azt a THQ tegnap megígérte, végre megtekinthetjük, hogy mivel is készültek a 4A Gamesnél az egy hónapja lezajlott Los Angeles-i expón. A játékmenet már most is hívogató, csak kár, hogy rohadt sötét van a metrójáratokban. A föld alatt már csak ilyenek a fényviszonyok.
1310641239

Még egy kis Metro: Last Light gameplay

A THQ megígérte, hogy a mai napon kiadja az E3-on már bemutatott demójának bevezető képsorait, amik annak rendje és módja szerint fel is kerültek a videómegosztókra. Magára a tényleges in-game akcióra még várnunk kell, de a prológusban már gyönyörködhetünk. Látványból ötös!
1307480760

E3 2011: Hardcore címekkel erősít a Wii U

A Nintendo Wii az alkalmi játékosok paradicsoma volt, s ahogy a 3DS-en viszonylag sok hardcore játék jelent meg a DS után, úgy a Wii U-n is számos fanatikusoknak szánt cím mutatkozik be. A Nintendo mottója az, hogy minden játékost ki kell szolgálni - nem számít, hogy ki, milyen táborba tartozik.
1307473260

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.