Metro: Last Light

Az ukrán fejlesztők játékában ismét a nukleáris világégés után kalandozhatunk a moszkvai metróalagutakban, immáron 3D-ben is.
1339133148

E3 2012: Végre itt a Metro: Last Light gameplay

Nyissuk valami régen várt finomsággal a mai napot. Őszintén szólva aggódtunk az elmúlt napokban, hiszen hiányoltuk a 4A Games új játékát a kiállításról. A Metro: Last Light viszont köszöni jól van, s több, mint negyedórás gameplay érkezett belőle az E3-as demót bemutatva.
1338382800

Elhagyta a THQ-t Danny Bilson

Kilépett a kiadó szimpatikus megmondóembere. A hosszú éveken át EVP-ként tetszelgő úriember más irányú elfoglaltsága révén hagyta ott a THQ-t, helyét Jason Rubin veszi át, aki világszinten a termékfejlesztésért, marketingért és kiadásért felel majd a vállalatnál.
1338368421

E3 2012: Radioaktív kedvcsinálókon az új Metro

Most, az E3 előtt minden titkolódzó játékfejlesztő szíve megenyhül és csak úgy tolják ki magukból a friss látnivalókat és információkat. Elképesztően látványos gameplay videóra tettük rá a kezünket, a mesteri fény-árnyék effekteket bemutató screenshotokról már nem is beszélve.
1338184365

Új gameplay jelenet a Metro: Last Lightból

Alighogy lecsillapodtak a kedélyek az Enter the Metro kisfilm körül, máris új játékmeneti pillanatokra tettük rá a kezünket. A 4A Games ismét megtalálta a formulát, ami Dimitrij Gluhovszkij könyveit is naggyá tette. A poszt-nukleáris állapotok és klausztrofóbia is áthatja a játékot.
1337872067

Metro: Last Light - itt az élőszereplős trailer

Megérkezett a Metro: Last Light napokkal ezelőtt már annyira hájpolt élőszereplős trailere, s bár kicsit hosszabb anyagra vártunk, azért a közel ötperces filmecske is kellően tartalmas és hangulatos. A Metro 2033 folytatása csak jövőre kerül boltokba, addig garantáltan újranézzük párszor.
1337666453

Metro: Last Light élőszereplős teaser érkezett

Csütörtökön landol az interneten a Metro: Last Light rövidfilm, melyet valódi, hús-vér szereplőkkel forgattak. Ennek a filmnek jelent most meg a teasere, melyet sok Metro rajongó bizonyára jó néven vesz majd. A világban nukleáris fagy tombol, a túlélők a metróalagutakban várják a csodát.
1337178847

11 millió Saints Row mellett is sokat bukott a THQ

Bár a THQ saját állítása szerint túlteljesítette a korábbi várakozásokat, a vesztesége még a gyarapodó bevételek és egy-egy sikersorozata kiváló szereplése ellenére is nőtt. A Saints Row-szériából mára 11 millió példányt szállítottak le az üzleteknek, de jól teljesítettek az új UFC- és WWE-epizódok is.
1328360400

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.
1320429600

THQ: jó volt a Space Marine, jó lesz a Saints Row

A THQ is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, ebből kiderült többek között, hogy a Warhammer 40.000: Space Marine volt az elmúlt három hónap legkeresettebb THQ-játéka. A karácsonyi szezon legnagyobb ásza a Saints Row: The Third lesz.
1316163600

TGS 2011: Képanyagokon a Metro: Last Light

A nap utolsó sugarai derengenek fel a metróalagút végén. Valószínűleg ez okozza a tényt, hogy minden Metro: Last Light képlopat annyira sötét, hogy nem nagyon lehet rajtuk látni semmit. Ez persze nem akadályozott meg minket abban, hogy elhozzuk a legfrissebb képanyagot a TGS-ről.