Borderlands 2 PC, PS3, X360

Borderlands-folytatás? Igen, ráadásul még jobb, mint az elődje, és még DLC-k is kaphatók hozzá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések - és még mindig találni finomságokat a heti újdonságokat összegző listánkon. A héten végre boltokba kerül a Below, némi késés után érkezik az Insurgency: Sandstorm, és VR-osodik a Borderlands 2.

A 3-as szám jár a Gearbox elnökének fejében

A Gearbox Software CEO-ja, Randy Pitchford mostanában elég fura módon rápörgött a 3-as számra. Csak nem egy bejelentést rejteget a sok fura tweet? Örülnétek egy harmadik Borderlandsnek?

Időleges PS-exkluzivitást kap a Borderlands 2 VR

Már jó ideje megtörtént a bejelentés, miszerint a Gearbox stúdió a virtuális valóságba költözteti a Borderlands 2-t, és most úgy néz ki, hogy némi késéssel, de PC-re is megérkezik a VR-átirat.

Élőszereplős előzetesen a Borderlands 2 VR

Alig egy hónap, és a PlayStation VR-tulajok is belevethetik magukat a Borderlands 2 világába. Ha úgy tetszik, akkor magunkra ölthetjük a játék rezidens szirénjének, Mayának a bőrét is. Ezt demonstrálja a legfrissebb trailer.

PlayStation VR-ra költözik a Borderlands 2

Hat évvel a megjelenése után is tud újat mutatni a Borderlands 2: a Gearbox és a 2K Games shootere hamarosan VR-változatot kap. A játék kimondottan PlayStation VR-ra készül, és sajnos nem lesz benne kooperatív mód.

Itt vannak a márciusi Games With Gold-játékok

Bejelentette a Microsoft a márciusi Games With Gold-játékokat. Ezúttal is négy címnek örülhetnek az Xbox Live Gold-előfizetők, megkapják a Layers of Feart és a Borderlands második részét is.

Forgatókönyvírót kapott a Borderlands-film

A filmjeivel mostanában sorra bukó Lionsgate-nek nagy szüksége van már egy átütő sikerre, így jó hír, hogy a korábban már pletykált Borderlands-film sínre került, és már forgatókönyvírót is kapott.

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten többek között a Ubisoft és a Square Enix játékai is akciósan szerezhetőek be, kezdve az Assassin’s Creed: Syndicate-tel vagy az új Hitman premierje alkalmából jól árasított korábbi Hitman-epizódokkal.

Film készül a Borderlands alapján

A Fassbender-féle Assassin's Creeed első képe után következzen egy másik filmes hír, amely fontos lehet a játékosok számára: úgy néz ki, hogy a mozivásznakra költözik a Borderlands-sorozat.

A Borderlands az új Humble Bundle főszereplője

Elrajtolt az új Humble Bundle akció, amely teljes egészében a Borderlands-sorozatra épül, akciósan szerezhető be az első két rész, és több kiegészítő is. A The Pre-Sequel!-hez csak kupon jár.