Resident Evil 6 PC, PS3, X360

Nincs mese, nincs lazítás: jön a Resident Evil "igazi" hatodik része.
1328619600

Nem a múltba néz a Resident Evil

Néhányan azt várják a Capcomtól, hogy a Resident Evil első részeiből merítsen, hozza vissza a túlélőhorror hangulatot, és forgassa vissza az idő kerekét a kilencvenes évekbe. A Capcom azonban köszöni szépen az aggódást, de nem a múltból akar élni.
1328036419

A Resident Evil 6 demójával jön a Dragon's Dogma

Az ígéreteknek megfelelően a Capcom kiadta a Dragon's Dogma sztori-előzetesét, ám a kiadó nem volt rest két finom hírrel is megspékelni a sajtólevelét. Megerősítette a játék megjelenési dátumát és azt is elárulta, hogy a Dragon's Dogma mellé megkapjuk a Resident Evil 6 demóját - legalábbis a kódot hozzá.
1327595430

Resident Evil 6 - a Capcom legnagyobb projektje

A Capcom szerényen elhintette, hogy eddig egyetlen játékán sem dolgozott olyan sok ember, mint a Resident Evil hatodik részén. Bár önmagában ez nem garancia a minőségre, az alapvetően szerencsés kiindulóhelyzet, ha egy kiadó rászánja a pénzt és az erőforrást az aktuális projektjeire.
1327323608

Resident Evil 6 - 70 ezer zombi tör az életünkre

Az egész játéksajtó a Resident Evil hatodik részétől hangos, pedig még csak a múlt héten jelentették be. Tegnap számoltunk be róla, hogy van rá esély, hogy a sorozatban elsőként egy hatfős kooperatív módnak örülhetünk. Amire szükség is van, elvégre egyedül nehéz lenne hetvenezer zombit megölni.
1327258406

Hatfős kooperatív mód a Resident Evil 6-ban?

Ha hihetünk az Xbox hivatalos oldalán megjelent adatlapnak, a Resident Evil év végén érkező hatodik részében hatfős kooperatív mód is várja a rajongókat, ami még soha nem fordult elő a sorozat történetében. A Capcom nem árult el semmit hivatalos részletet a játék többjátékos porciójáról.
1327132842

Resident Evil 6 - új infók és képek érkeztek

A csütörtök esti Capcom-bejelentés során a játék producere, Hiroyuki Kobayashi végig a színpadon volt és sok más érdekességet megosztott a nagyközönséggel. A fejlesztők leszögezték, hogy mindinkább a félelemkeltésre építenek, miközben maga a játék a lehető legjobb minőségű lesz.
1327046414

Itt a Resident Evil: Retribution első előzetese

Ha már a Resident Evil 6-tal indítottuk a napot, folytassuk a filmadaptációval, elvégre szeptemberben kerül a mozikba a Kaptár ötödik része. Tegnap befutott a Milla Jovovich kisasszony főszereplésével készült film előzetese, mely sokat nem árul el, csak annyit, hogy lesz benne akció és zombik is dögivel.
1327042826

Hivatalosan is bejelentették a Resident Evil 6-ot

Megannyi spekuláció, félinformáció, sokat sejtető teaserkép után a Capcom hivatalosan is bejelentette a Resident Evil hatodik részét. Nem a következő generációban érkezik, hanem még idén - egészen pontosan novemberben, PS3-ra és Xbox 360-ra. Befutott az első videó is.
1322733600

Kínába megy a Resident Evil?

Huszonnégy óra leforgása alatt két szinkronszínész is megszellőztette, hogy a Resident Evil hatodik részén dolgozik, ezek közül kifejezetten érdekes, hogy az egyikük "kínai falusit" alakít. A találgatások azonnal megindultak: vajon Kínában fog játszódni a legújabb epizód?
1318071600

Resident Evil - muszáj elszakadni a gyökerektől

A Resident Evil-franchise fejese szerint ha nem szakadnának el a sorozat gyökereitől, s nem készítenének időnként más stílusú játékokat is ebben a világban, akkor a vásárlóknak hamar elege lenne az egészből. Jogos felvetés, de vajon tényleg igaza van Kawata-szannak?