The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

The Last of Us - túlélési praktikák

Habár a The Last of Us már néhány hete a boltokban van, a negyedik fejlesztői napló csak most futott be. Az alábbiakban megismerkedhetünk a brutális harcokkal és a túlélés mechanikájával.

Még mindig a The Last of Us megy a briteknél

Harmadik hete vezeti a brit toplistát a The Last of Us, egyik új megjelenés sem tudta megszorongatni a Naughty Dog remekét. Azért harmadával visszaestek az eladásai, de ez természetes.

A Naughty Dog lenyúlta Ellen Page képmását?

A népszerű színésznőnek, Ellen Page-nek nem tetszik a The Last of Us, mivel elmondása szerint a készítők egyszerűen lenyúlták az arcmását Ellie megformálásához. Ami nem lenne baj, de ott van ugye a Beyond: Two Souls.

Brit toplista: még mindig a The Last of Us

Még mindig a The Last of Us vezeti a brit toplistát, ami mondjuk nem meglepetés, mert a múlt héten nem is jelent meg olyan játék, ami meg tudta volna szorongatni. MotoGP 13? Ne vicceljünk!

Rég nem látott siker a The Last of Us

A The Last of Us nemcsak vezeti a brit játékeladási toplistát, de az L.A. Noire óta nem volt olyan új cím, ami ekkora sikert aratott volna az országban. Az Uncharted 3-ra azért nem vert rá.

The Last of Us teszt

A pusztító járvány rövid idő alatt legyűrte az emberi civilizációt. Két évtized múltán már csak romok és elállatiasodott emberi roncsok emlékeztetnek arra, hogy egykoron mi uraltuk a Föld nevű bolygót.

Ma este The Last of Us launch party lesz

Holnap jelenik meg a Naughty Dog várva-várt posztapokaliptikus játéka, a The Last of Us, de a Konzolok Szervizében már ma 21 órától stílusos körülmények között töltheted a várakozás utolsó óráit.

E3 2013: Itt a The Last of Us launch trailere

Pénteken kerül a boltokba a Naughty Dog megható posztapokaliptikus játéka, a The Last of Us. A Sony az E3-ra időzítette a launch trailer premierjét, amelytől egy csapásra szaladnánk a boltba, ha már kapható lenne.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rovatunk legfrissebb része amolyan The Last of Us-kiadásnak minősül, mert bár lesznek más megjelenések is, azok messze nem olyan nívós címek, és amúgy sem foglalkozik velük senki az E3 miatt.

The Last of Us - az első húsz perc

A jövő hét nem csupán az E3 miatt lesz hangos, hanem azért is, mert június 14-én debütál a Naughty Dog legújabb játéka, a The Last of Us. Tudjuk, nem szép dolog spoilerrel fokozni a kedélyeket, de most megtesszük.