The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

Frissítve: PS4-re is jön a The Last of Us

Formális bejelentést még nem hallottunk ugyan, viszont a Sony Entertainment Network weboldalán már hirdetik a tavalyi év egyik legjobb játékának, a The Last of Usnak a PlayStation 4-es változatát.

Egyre valószínűbb a PS4-es The Last of Us

A Sony török részlegének elszólása után most egy spanyol webáruház szellőztette meg a The Last of Us PS4-es verzióját, amely Complete Edition névre hallgat. Ha a hír igaz, akkor minden DLC-t megkapunk a játékhoz.

Sony Turkey: PS4-re is jön a The Last of Us

A Sony török részlege szerint a nyár folyamán PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a The Last of Us. A Naughty Dog játékának portját egyenesen a cég alelnöke, Sercan Sulun erősítette meg a helyi televízióban.

GDC 2014: Ezek voltak a legjobb játékok

Természetesen az idei Game Developers Conference-en is kiválasztották a tavalyi év legjobb játékait, illetve ismét külön díjátadót tartottak az indie címek kedvéért. Spoiler: a The Last of Us győzött.

Hatmillió példányban kelt el a The Last of Us

A Sony bejelentette, hogy a Naughty Dog posztapokaliptikus címe, a The Last of Us hatmillió eladott példánynál jár, így Joel és Ellie kalandja abszolút sikerként könyvelhető el. A fejlesztők kinn lesznek az idei GDC-n is.

Úton a The Last of Us-mozifilm

Csupa örömhírrel szolgálhatunk a The Last of Us-filmmel kapcsolatban, ami valóban készül a Screen Gemsnél, a forgatókönyvet pedig a játék kreatív direktora, Neil Druckmann jegyzi. A rajongók pezsgőt bonthatnak.

Kulisszák mögött a The Last of Us: Left Behind

Miként született meg Ellie és Riley szívmelengető, ugyanakkor elszomorító kalandja? A Naughty Dog illetékesei most tíz perc erejéig bevezetnek minket a színfalak mögé, és mikrofonvégre kapják a szinkronszínészeket is.

Így készült a The Last of Us

Immáron ingyenesen is megtekinthető a The Last of Us fejlesztéséről szóló másfél órás dokumentumfilm a YouTube-on, amit most ízibe be is ágyazunk nektek. A játék szerelmeseinek kötelező darab.

The Last of Us: Left Behind DLC teszt

Alighanem a tavalyi év egyik legjobb PS3-exkluzív játéka volt a The Last of Us, amely szívbemarkoló narratívájával, szerethető hőseivel és okos játékmenetével teljesen elvarázsolt minket. Itt a single DLC, amit meg kell becsülnünk.

The Last of Us - megérkezett a Left Behind DLC

Ma jelent meg a Naughty Dog posztapokaliptikus akciójátékának első és egyben utolsó single DLC-je, a Left Behind, amely az alapjáték előzményeit meséli el Ellie és kis barátnője szemszögéből. Itt a launch trailer is!