The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

Brit toplista: még mindig a The Last of Us

Még mindig a The Last of Us vezeti a brit toplistát, ami mondjuk nem meglepetés, mert a múlt héten nem is jelent meg olyan játék, ami meg tudta volna szorongatni. MotoGP 13? Ne vicceljünk!

Rég nem látott siker a The Last of Us

A The Last of Us nemcsak vezeti a brit játékeladási toplistát, de az L.A. Noire óta nem volt olyan új cím, ami ekkora sikert aratott volna az országban. Az Uncharted 3-ra azért nem vert rá.

The Last of Us teszt

A pusztító járvány rövid idő alatt legyűrte az emberi civilizációt. Két évtized múltán már csak romok és elállatiasodott emberi roncsok emlékeztetnek arra, hogy egykoron mi uraltuk a Föld nevű bolygót.

Ma este The Last of Us launch party lesz

Holnap jelenik meg a Naughty Dog várva-várt posztapokaliptikus játéka, a The Last of Us, de a Konzolok Szervizében már ma 21 órától stílusos körülmények között töltheted a várakozás utolsó óráit.

E3 2013: Itt a The Last of Us launch trailere

Pénteken kerül a boltokba a Naughty Dog megható posztapokaliptikus játéka, a The Last of Us. A Sony az E3-ra időzítette a launch trailer premierjét, amelytől egy csapásra szaladnánk a boltba, ha már kapható lenne.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rovatunk legfrissebb része amolyan The Last of Us-kiadásnak minősül, mert bár lesznek más megjelenések is, azok messze nem olyan nívós címek, és amúgy sem foglalkozik velük senki az E3 miatt.

The Last of Us - az első húsz perc

A jövő hét nem csupán az E3 miatt lesz hangos, hanem azért is, mert június 14-én debütál a Naughty Dog legújabb játéka, a The Last of Us. Tudjuk, nem szép dolog spoilerrel fokozni a kedélyeket, de most megtesszük.

The Last of Us - traileren a többjátékos mód

A tegnapi hivatalos lepellerántás után megérkezett az első előzetes a The Last Us multiplayeréről. A Fractions névre hallgató online porcióban a túlélők két csoportja csap össze az erőforrásokért. Élőszereplős TV-reklámunk is van.

The Last of Us - bemutatkozik a multiplayer

Végre megtörte a csendet a Naughty Dog és lerántotta a leplet a The Last of Us sokáig titkolt többjátékos üzemmódjáról. Mi is megtettük volna, de kötötte a kezünket az embargó. Képekkel illusztrált anyag következik.

The Last of Us - ilyen lesz a multi?

Rejtély egyelőre, hogy a Naughty Dog miért titkolózik ennyire a The Last of Us multija kapcsán: azt ugye tudjuk, hogy lesz többjátékos mód a játékban, de fogalmunk sincs arról, hogy mit kell benne csinálni.