The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
1607180400

Neil Druckmann lett a Naughty Dog társelnöke

A Naughty Dog eddigi alelnökét és a The Last of Us-játékok kreatív igazgatóját, Neil Druckmannt előléptették a minap, így mostantól ő a fejlesztőcég társelnöke Evan Wells mellett.
1606640400

The Last of Us-folytatást teasel a zeneszerző?

Az idei The Game Awards díjátadón a Naughty Dog legújabb játéka, a The Last of Us: Part II is jelölve lett a legjobb zene kategóriában, aminek örömére a zeneszerző a köszönetmondó tweetjében egy könnyen félreérthető kijelentést tett.
1605949200

Berendelték a The Last of Us-sorozatot

Egy ideje már tudjuk, hogy az HBO a The Last of Us sorozatként való adaptálásán dolgozik, rendezőt és forgatókönyvírót is találtak hozzá. Aki amiatt aggódott, hogy idővel elsüllyed a feldolgozás, most megnyugodhat: hivatalosan is berendelték.
1600866000

Idén is megünnepeljük az Outbreak Dayt

Igaz, a 2020-as állapotokra való tekintettel átnevezi az eseményt The Last of Us Dayre, a Naughty Dog idén is megünnepli a The Last of Us-franchise-t a rajongókkal, valamint a bejelentések sem maradhatnak el ennek apropóján.
1596290400

The Last of Us-sorozat - hű marad a franchise-hoz

A sorozat egyik forgatókönyvírója, Craig Mazin nyugtatott meg mindenkit egy rádióműsor alatt, hogy az HBO gondozásában készülő sorozat igyekszik a legnagyobb alázattal adaptálni a játék világát.
1593957600

Troy Baker megnézné Josh Brolint Joel szerepében

Egyelőre nagyon keveset tudunk az HBO által adaptált The Last of Us-sorozatról, nemrég azonban a játék egyik szinkronszínésze elmondta, hogy ő kit látna szívesen az egyik fontos karakter szerepében.
1591610400

A Csernobil rendezője a The Last of Us-sorozatnál

Amikor hírét kaptuk, hogy az HBO a The Last of Us adaptálásán dolgozik, már akkor tudtuk, hogy a Csernobil forgatókönyvírója fog dolgozni rajta. Most az elismert minisorozat rendezője erősítette meg, hogy ő is része a projektnek.
1590577200

Hivatalos The Last of Us-podcast indul

És nem csupán néhány rajongó beszélget majd a Naughty Dog játékáról. A műsorban részt vesz a játék író-rendezője, Neil Druckmann és a két főszereplőt alakító Ashley Johnson és Troy Baker is.
1583433420

Breaking: The Last of Us-sorozat készül az HBO-nál

A Sony még egy meglepetést tartogatott mára, nem sokkal ezelőtt ugyanis bejelentették, hogy sorozat készül a The Last of Us alapján. Az adaptáció az HBO-ra készül, és a Csernobil atyja, Craig Mazin bábáskodik majd felette.
1580043600

Ilyen lett volna a The Last of Us-animációs film

Az Oddfellows nevet viselő animációs stúdió honlapján bukkant fel néhány kép a The Last of Us-animációs filmről, amely a két játék sztoriját volt hivatott összekötni. A Sony végül lelőtte a projektet.