The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Valentin-nap egy marhaság, de ha mégis meg szeretnénk lovagolni, akad majd egy-két olyan játék, ami aznap jelenik meg, és kiváló időtöltést nyújthat az ünnep apropóján...

The Last of Us - nem lesz több single DLC

A Naughty Dog szerint nem lesz több egyjátékos DLC a The Last of Ushoz, ami azt jelenti, hogy a Left Behind után csak multis kiegészítők érkeznek a posztapokaliptikus címhez. Ellie (és Joel) históriája tehát véget ér.

The Last of Us: Left Behind - itt a bővített trailer

Megkaptuk a The Last of Us új kiegészítőjének bővített előzetesét, mostanra közel hárompercesre duzzadt a bevezető filmecske. A Left Behind című DLC-re február közepéig kell várnunk.

Frissítve: The Last of Us - februárban jön az új DLC

A Naughty Dog még most sem erősítette meg a The Last of Us sztori-DLC-jének megjelenési dátumát, ám a Sony digitális boltja, úgy látszik, idő előtt lelőtte a poént. Persze csak akkor, ha nem elírásról van szó.

Nézzünk bele a The Last of Us DLC-jébe!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Left Behind DLC-ben Ellie kapja a főszerepet. Az IGN jóvoltából most betekinthetünk a történet első perceibe, megismerhetjük a lány 16 éves barátját és mentorát, Rileyt.

PlayStation Now a gyakorlatban

A tegnapi bejelentés óta néhány kérdést tisztázott a Sony a PlayStation Now kapcsán. Az online streaming szolgáltatást végre a gyakorlatban is megcsodálhatjuk, és már most kijelenthető, hogy az input lag sem vészes.

The Last of Us - nem zárható ki a PS4-es verzió

Szép elgondolás lenne, ha a PS3 tavaly megjelent, nagy sikerű exkluzív címe, a The Last of Us szebb grafikával és minden DLC-jével együtt PS4-re költözne. Nos, van rá remény, legalábbis a Naughty Dog illetékese szerint.

2013 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Egyetlen összefoglalóval vagyunk még adósak, és ez a tavalyi év legolvasottabb GK-s cikkeinek listája. A jó hír, hogy itt már viszonylag kevés next-gen témájú anyag pörgött, a főszerepet természetesen a tesztek kapták.

Boldog karácsonyt kíván a Naughty Dog!

A The Last of Us és az Uncharted-sorozat fejlesztői a hivatalos PlayStation Blogon kívántak boldog karácsonyt, egyúttal megígérték: 2014-ben rendszeresen tájékoztatnak majd az új projektjeikkel kapcsolatos hírekről.

VGX 2013: A GTA V az év játéka

Mivel mással zárhatnánk a VGX-beszámolónkat, mint magának a díjátadónak az eredményeivel? Hölgyeim és uraim, meg vannak a győztesek, az év játéka pedig nem más, mint a GTA V!