The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

The Last of Us - bemutatkozik a multiplayer

Végre megtörte a csendet a Naughty Dog és lerántotta a leplet a The Last of Us sokáig titkolt többjátékos üzemmódjáról. Mi is megtettük volna, de kötötte a kezünket az embargó. Képekkel illusztrált anyag következik.

The Last of Us - ilyen lesz a multi?

Rejtély egyelőre, hogy a Naughty Dog miért titkolózik ennyire a The Last of Us multija kapcsán: azt ugye tudjuk, hogy lesz többjátékos mód a játékban, de fogalmunk sincs arról, hogy mit kell benne csinálni.

The Last of Us - elérhető a demó, új képek

Letölthetővé vált a The Last of Us demója, de csak a God of War: Ascension tulajdonosai számára. A kipróbálható változat segít leküzdeni a várakozást, a többiek számára egy csokor csudálatos képet ajánlhatunk.

The Last of Us - a Season Pass részletei

A Naughty Dog bejelentette, hogy három DLC-vel bővül a The Last of Us a megjelenés után. Húsz dolcsiért Season Passt is válthatunk a játékhoz, így harminc százalékos kedvezményben részesülünk.

Elindult az élőszereplős The Last of Us-sorozat

A What Remains ugyan nem hivatalos próbálkozás, viszont az eddigiek alapján egész jól visszaadja a két hét múlva megjelenő The Last of Us hangulatát. Helyben nézhetitek meg a húszperces első részt.

The Last of Us - a halálos döntésekről

Mára is jutott némi anyag a The Last of Usból, ezúttal a harmadik fejlesztői naplót nyújtjuk át nektek, melyben a súlyos döntésekről és azok következményreiről lesz szó. Ha nem vigyázunk, könnyedén elpatkolhatunk.

The Last of Us - a next-gen előszele

Nem, nem (csak) azért a next-gen előszele a The Last of Us, mert látványos, monumentális, okos és összetett, de a Naughty Dog játékában debütál a PlayStation 4 egyik jó előre beharangozott újdonsága is. Fapadosan persze.

The Last of Us - üdvözlet Lincolnból

A béta demóban szereplő kihalt kisvárost, Lincolnt is láthatjuk a The Last of Us legújabb kedvcsinálóin. A tömény gameplay jelenetek mellett egy csokornyi káprázatos képet is megcsodálhattok.

The Last of Us bétateszt

Húsz éve már, amikor egy gyilkos gombafaj ráébresztette az emberiséget arra, hogy mennyire esendőek vagyunk. Kártyavárként omlott össze a társadalom, a természet utat tört magának a betonrepedések közt.

Befejeződtek a The Last of Us munkálatai

Úgy tűnik, a Naughty Dog befejezte a The Last of Us munkálatait, jöhet a lemezek sokszorosítása, azután pedig a várva-várt megjelenés. Két hét múlva azért még kapunk egy demót belőle.