The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

Nézzünk bele a The Last of Us DLC-jébe!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Left Behind DLC-ben Ellie kapja a főszerepet. Az IGN jóvoltából most betekinthetünk a történet első perceibe, megismerhetjük a lány 16 éves barátját és mentorát, Rileyt.

PlayStation Now a gyakorlatban

A tegnapi bejelentés óta néhány kérdést tisztázott a Sony a PlayStation Now kapcsán. Az online streaming szolgáltatást végre a gyakorlatban is megcsodálhatjuk, és már most kijelenthető, hogy az input lag sem vészes.

The Last of Us - nem zárható ki a PS4-es verzió

Szép elgondolás lenne, ha a PS3 tavaly megjelent, nagy sikerű exkluzív címe, a The Last of Us szebb grafikával és minden DLC-jével együtt PS4-re költözne. Nos, van rá remény, legalábbis a Naughty Dog illetékese szerint.

2013 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Egyetlen összefoglalóval vagyunk még adósak, és ez a tavalyi év legolvasottabb GK-s cikkeinek listája. A jó hír, hogy itt már viszonylag kevés next-gen témájú anyag pörgött, a főszerepet természetesen a tesztek kapták.

Boldog karácsonyt kíván a Naughty Dog!

A The Last of Us és az Uncharted-sorozat fejlesztői a hivatalos PlayStation Blogon kívántak boldog karácsonyt, egyúttal megígérték: 2014-ben rendszeresen tájékoztatnak majd az új projektjeikkel kapcsolatos hírekről.

VGX 2013: A GTA V az év játéka

Mivel mással zárhatnánk a VGX-beszámolónkat, mint magának a díjátadónak az eredményeivel? Hölgyeim és uraim, meg vannak a győztesek, az év játéka pedig nem más, mint a GTA V!

Készül a The Last of Us-mozifilm?

A Sony levédette az esetleges mozifilmre utaló domain címeket. Mielőtt még valaki tapsolna örömében, nem árt megjegyezni, hogy megerősítés még nem történt. Lehet, hogy a Sony Pictures csak be akarja biztosítani magát.

Corrinne Yu elhagyta a Microsoftot

A Halo 4 engine-jéért felelős programozó felmondott a 343 Industries csapatának, s már a Naughty Dog sorait erősíti. A "női Carmacknak" kikiáltott hölgyemény igazi tehetség, játékipari befolyása megkérdőjelezhetetlen.

VGX 2013: Megvannak a jelöltek

Szűk három hét van hátra az idei VGA-ig... akarom mondani VGX-ig, a Spike pedig közzétette a díjátadó jelöltjeit. A legtöbb jelölést a GTA V, az új BioShock és a The Last of Us kapta.

Érkezik a The Last of Us: Left Behind DLC

A Naughty Dog az ígérteknek megfelelően lerántott a leplet az The Last of Us egyjátékos kampányát bővítő letölthető tartalomról, amely Left Behind néven kell keresnünk. Ellie-t irányítjuk benne és előzménytörténet lesz.