The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

E3 2014: The Last of Us-mutánsok a Diablo 3-ban

A Sony a ma hajnalban tartott E3-as konferenciáján jelentette be, hogy exkluzív pályával bővül a Diablo 3: Ultimate Evil Edition PS4-es kiadása, melyben a The Last of Us fertőzöttjeivel harcolhatunk majd.

E3 2014: The Last of Us Remastered júliusban

A Sony szerint július 29-én érkezik PS4-re a The Last of Us Remastered. Ha kimaradt a PS3-as alapjáték, de már van új konzolod, feljavított grafika mellett élvezheted Ellie és Joel szomorú kalandját.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.

E3 2014: Kiszivárgott infók a Sony konferenciájáról

Meredek terepre tévedtünk a mai napon. Rengeteg konkrét infó szivárgott ki a Sony E3-as konferenciájának programjáról. Számos bejelentés és friss látnivaló vár ránk, úgy tűnik, hogy a japánok ellopják a bulit.

The Last of Us - ízelítő a friss tartalomból

A héten utoljára még kibővül a The Last of Us, a rajongók egy új nehézségi szintet, néhány multiplayer pályát, fegyvert és képességet tölthetnek majd le kedvencükhöz. Ma egy javítással melegítenek a fejlesztők.

Újabb fontos fejlesztő távozott a Naughty Dogtól

Valami gond van a Naughty Dognál, pár héten belül már az ötödik kulcsfigura mondott fel. Ezúttal a The Last of Us karaktereit megálmodó művész, Michael Knowland búcsúzott a kaliforniai stúdiótól. Mi jöhet még?

Megvan a The Last of Us új DLC-jének dátuma

A Naughty Dog adós volt még a The Last of Us: Grounded Bundle DLC napra pontos megjelenési dátumával, és ezt a hiányosságot tegnap orvosolta. A single és multis tartalmakat magában foglaló csomag május elején jön.

Blogajánló: LEGO, Gunslinger, Metal Gear Solid

Vége a tavaszi szünetnek, vége a pihenésnek, így ismét pennát fogtunk, és megírtuk, kik voltak az elmúlt két hét legjobb bloggerei. Kattintás után indul is az ajánló!

Bemutatkozik a The Last of Us utolsó DLC-je

Május közepén a The Last of Us megkapja a harmadik és egyben utolsó DLC-jét, a Grounded Bundle-t, amely elsősorban a többjátékos módra koncentrál, de a kampányt is végigvihetjük vele egy új nehézségen.

Itt a PS4-es The Last of Us trailere

Mielőtt még valaki örömódázásba kezdene, elmondjuk, hogy a The Last of Us: Remastered trailere jobbára dicsőítő idézetekből áll, és nagyjából tíz másodperc gameplay felvételt tartalmaz. De attól még itt van.