The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

Így készült a The Last of Us

Immáron ingyenesen is megtekinthető a The Last of Us fejlesztéséről szóló másfél órás dokumentumfilm a YouTube-on, amit most ízibe be is ágyazunk nektek. A játék szerelmeseinek kötelező darab.

The Last of Us: Left Behind DLC teszt

Alighanem a tavalyi év egyik legjobb PS3-exkluzív játéka volt a The Last of Us, amely szívbemarkoló narratívájával, szerethető hőseivel és okos játékmenetével teljesen elvarázsolt minket. Itt a single DLC, amit meg kell becsülnünk.

The Last of Us - megérkezett a Left Behind DLC

Ma jelent meg a Naughty Dog posztapokaliptikus akciójátékának első és egyben utolsó single DLC-je, a Left Behind, amely az alapjáték előzményeit meséli el Ellie és kis barátnője szemszögéből. Itt a launch trailer is!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Valentin-nap egy marhaság, de ha mégis meg szeretnénk lovagolni, akad majd egy-két olyan játék, ami aznap jelenik meg, és kiváló időtöltést nyújthat az ünnep apropóján...

The Last of Us - nem lesz több single DLC

A Naughty Dog szerint nem lesz több egyjátékos DLC a The Last of Ushoz, ami azt jelenti, hogy a Left Behind után csak multis kiegészítők érkeznek a posztapokaliptikus címhez. Ellie (és Joel) históriája tehát véget ér.

The Last of Us: Left Behind - itt a bővített trailer

Megkaptuk a The Last of Us új kiegészítőjének bővített előzetesét, mostanra közel hárompercesre duzzadt a bevezető filmecske. A Left Behind című DLC-re február közepéig kell várnunk.

Frissítve: The Last of Us - februárban jön az új DLC

A Naughty Dog még most sem erősítette meg a The Last of Us sztori-DLC-jének megjelenési dátumát, ám a Sony digitális boltja, úgy látszik, idő előtt lelőtte a poént. Persze csak akkor, ha nem elírásról van szó.

Nézzünk bele a The Last of Us DLC-jébe!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Left Behind DLC-ben Ellie kapja a főszerepet. Az IGN jóvoltából most betekinthetünk a történet első perceibe, megismerhetjük a lány 16 éves barátját és mentorát, Rileyt.

PlayStation Now a gyakorlatban

A tegnapi bejelentés óta néhány kérdést tisztázott a Sony a PlayStation Now kapcsán. Az online streaming szolgáltatást végre a gyakorlatban is megcsodálhatjuk, és már most kijelenthető, hogy az input lag sem vészes.

The Last of Us - nem zárható ki a PS4-es verzió

Szép elgondolás lenne, ha a PS3 tavaly megjelent, nagy sikerű exkluzív címe, a The Last of Us szebb grafikával és minden DLC-jével együtt PS4-re költözne. Nos, van rá remény, legalábbis a Naughty Dog illetékese szerint.