The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rosszmájúan azt is mondhatnánk, hogy a hét sztárja egy tavalyi játék lesz, de a The Last of Us: Remastered azért ennél több tiszteletet érdemel. Joel és Ellie a PlayStation 4-et is meghódítja.

Ilyen a fotómód a The Last of Us: Remasteredben

Hiszitek vagy sem, a The Last of Us: Remasteredben játszi könnyedséggel rögzíthetünk melankolikus hangulatú állóképeket is a beépített Photo mód segítségével. Többféle beállítási lehetőség közül mazsolázhatunk.

Arya Stark lehet a The Last of Us-film főszereplője

Mármint nyilván nem ő, hanem a Game of Thrones-sorozatban őt alakító Maisie Williams. A Comic-Conról származó pletykák szerint a The Last of Us-film készítői Ellie szerepére szeretnék őt megnyerni.

A heti galériafrissítés

Az elmúlt napok a San Diego-i Comic-Contól voltak hangosak, ezáltal a sikervárományos videojátékok sem maradtak új képlopatok nélkül. A mostani adagban találhattok The Last of Ust, Farming Simulator 15-öt és Halót is.

Naughty Dog: 60 fps és 1080p a cél PS4-en

A Naughty Dog szerint a The Last of Us: Remastered remek alkalom volt arra, hogy kipróbálják a PS4-re való fejlesztést. Ebben a generációban számukra a 60 fps és az 1080p-s felbontás elérése lesz a cél.

A heti galériafrissítés

Előhozakodhatnék egy nyári kánikulával kapcsolatos közhellyel, de nem teszem - a hírünkben úgyis a képeken a lényeg, minden más mellékes. Itt lesz a The Last of Us: Remastered, a Risen 3 és a Titanfall új DLC-je is.

The Last of Us - további multis tartalmak jöhetnek

A Naughty Dog fontolgatja annak lehetőségét, hogy további letölthető tartalmakkal örvendeztesse meg a The Last of Us rajongóit. A Remastered kiadás apropóján újra a figyelem középpontjába kerül a játék.

The Last of Us: Remastered - befutott a TV-szpot

Már nem kell sokat aludni, lévén kereken két hét múlva jelenik meg The Last of Us PS4-es kiadása. A Naugty Dog napokkal ezelőtt adta le az aranylemezt, és a Sony elkezdte reklámozást a TV-csatornákon is.

A heti galériafrissítés

Szerencsére friss képek terén nem beszélhetünk uborkaszezonról, az év 28. hetében olyan játékokról is láthattok anyagot, mint a Fortnite, a Civilization: Beyond Earth, a The Walking Dead új epizódja és a Samurai Warriors 4.

PlayStation 4 - úton a The Last of Us-bundle

A Sony bejelentette, hogy a The Last of Us PlayStation 4-es változatát magával az újgenerációs konzollal egybecsomagolva is megvásárolhatjuk majd, így durván 20 eurót lehet spórolni.