PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.

100 millió eladott példánynál jár a PlayStation 4

A Sony Interactive Entertainment is megtartotta az aktuális pénzügyi év első negyedének beszámolóját, amelyből kiderült, komoly mérföldkőhöz érkezett a PlayStation 4.

HWSW: Friss infók az újgenerációs konzolokról

Újabb információk láttak napvilágot az új PlayStation- és Xbox-konzolokkal kapcsolatban. A két játékgép várhatóan nagyon hasonló számítási teljesítményt kínál majd, 4K melletti stabil, másodpercenkénti 60 képkockával.

HWSW: Elköltözhetnek Kínából a tech cégek

A háttérben nem csak az amerikai kormány elmúlt időszakban vívott kereskedelmi háborúja áll. Állítólag már nem annyira vonzó a tech cégeknek Kína, így más nagy amerikai vállalatok is követhetik a költözni készülő Apple példáját.

Stúdiófelvásárlásba kezdhet a Sony is

Elképzelhető, hogy a Microsoft után a Sony is bevásárol majd fejlesztőstúdiókból, a Sony Interactive Entertainment vezérigazgatója szerint ugyanis úgy látják, a tartalom fontosabb lesz az iparágban, mint eddig bármikor.

A hardcore játékosokra fókuszál majd a PS5

A Wall Street Journal beszámolója szerint a Sony elnöke, Kenichiro Yoshida egy befektetőknek tartott előadáson megerősítette, hogy a következő generációs PlayStationnel is a keményvonalas játékosokra fognak koncentrálni.

Dátumot kapott a PS4-es EA Access

Az Electronic Arts pontosította az EA Access PlayStation 4-es kiterjesztésének pontos rajtját, így kiderült, hogy július 24-tól rajtol el a kiadó előfizetéses szolgáltatása.

Augusztustól emelkedhet a PlayStation Plus ára

Ázsiában és Európa bizonyos országaiban áremelkedésre számíthatnak a PlayStation Plus előfizetői. Abban egyelőre nem lehetünk biztosak, hogy a drágulás a magyarokat is érinti-e majd.

Nem érkezik új PS VR a PlayStation 5 startjára

A Sony illetékese megerősítette, hogy nem érkezik új PlayStation VR a cég következő generációs konzoljának premierjére. A meglévő modellel használhatjuk majd a PlayStation 5-öt. Legalábbis kezdetben.

Elképesztően gyors lesz a következő PlayStation

A PlayStation vezető rendszertervezője, Mark Cerny a következő generációs PlayStation leleplezésekor elárulta, hogy nagyon gyors töltési idők várhatóak majd a konzoltól. Ezt most egy videón is megnézhetjük.

Meglepő partnerséget kötött a Sony és a Microsoft

Bizonyára sokan felkapják a fejüket annak hallatán, hogy a Sony és a Microsoft együttműködnek majd és közös fejlesztéseik lesznek a játékstreaming és a felhőszolgáltatások területén.