PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.
Típus: Játékkonzol

Most lényegesen olcsóbb a PlayStation VR

A Sony is Black Friday-akciót tart, így a következő hetekben jelentős kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a japánok VR-szemüvegét. A PS VR-t, a PS Camerát és a PS VR Worlds játékot tartalmazó pakk most 70 ezer forintért a tiéd.

A PS4 legnépszerűbb játékai az elmúlt öt évből

Tegnap ünnepelte ötéves szülinapját a Sony jelenlegi generációs konzolja, és ennek örömére néhány figyelemreméltó statisztikát osztott meg velünk a japán cég. Pluszban a fejlesztők is mesélnek a kedvenc játékaikról.

E3 2019: A Sony kihagyja az expót

A Los Angeles-i rendezvény történetében elsőként fordul elő, hogy a Sony nem lesz jelen. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a konzolgyártó nem tart saját konferenciát, és a játékait sem próbálhatják ki a látogatók.

Ötéves a PlayStation 4

Az Egyesült Államokban öt évvel ezelőtt rajtolt el a PlayStation jelenleg is futó generációja, a PlayStation 4. Az azóta eltelt idő alatt eddig több mint 86,1 millió darabot adtak el a konzolból. Boldog születésnapot!

Érintőkijelzős kontrolleren dolgozik a Sony?

Rajongók szúrták ki, hogy a Sony Interactive Entertainment America nemrég bejegyeztetett egy új szabadalmat az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalánál. Eszerint kijelzőt kapna a DualShock kontroller.

Finomhangolt PS4 Prót adott ki a Sony

Mindenféle hírverés nélkül dobta piacra a Sony a PlayStation 4 Pro továbbfejlesztett kiadását, a CUH-7200 modellt, ami ugyan teljesítményben ugyanazt kínálja, mint elődje, de mostantól kisebb lett a fogyasztás, és a zajoknak is búcsút inthetünk.

Jöhetnek a PlayStation... bútorok?

Korábban is láttunk már néhány fura promóterméket a Sony konzoljával kapcsolatosan, gondoljunk csak például a Nike PlayStation-cipőire. Arra azonban mi sem számítottunk, hogy a branddel kávézóasztalt fognak legközelebb eladni.

86,1 millió PlayStation 4-nél jár a Sony

A legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentések sorát a Sony folytatja. A hardverértékesítés ugyan lelassult, de még így is sikerült 3,9 millió PS4-et elpasszolnia a japánoknak.

Újabb limitált PS4-kontrollert dobott piacra a Sony

Vagány, merész színezésű PlayStation 4-kontrollerrel jelentkezik a Sony. A Berry Blue névre hallgató, limitált számban, de a megszokott áron kapható gamepad máris várja az erre fogékony gyűjtőket.

Frissítve: Fura üzenetek fektethetik meg a PS4-edet

Számos PS4-felhasználó számolt be róla, hogy játék közben olyan üzenetet kapott, amitől szimplán kifagyott a konzolja, és csak a gyári visszaállítás segített rajta. Elmondjuk, mit kell tenned, hogy ugyanez ne történjen meg veled.