PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.
1555578014

Mi a helyzet a PlayStation 5 árával?

A héten megkaptuk az első hivatalos konkrétumokat a következő generációs PlayStationről. Sokan már malacperselybe gyűjtik a pénzt az új konzolra, de vajon a Sony hogyan nyilatkozik a masina áráról? A hajtás után kiderül.
1555424161

Ezt tudja a nextgen PlayStation

A Wired magazinnak adott interjújában a PlayStation vezető rendszertervezője, Mark Cerny árulta el az első hivatalos részleteket a Sony következő generációs konzoljáról. Bivaly erős lesz, ez már most borítékolható.
1554912000

Holnaptól változtatható meg a PSN ID Európában

Sok-sok évnyi várakozás után végre ezt is megértük; a holnapi naptól minden felhasználónak lehetősége lesz arra, hogy megváltoztassa a saját PlayStation Network-azonosítóját.
1554469241

Érdekes mozgásérzékelős kiegészítőt kap a PS VR

Hamarosan egy érdekes mozgásérzékelős kiegészítővel fokozhatjuk a PlayStation VR nyújtotta élményt, júniusban ugyanis érkezik a 3dRudder, ami a lábunkat is aktív cselekvővé varázsolja.
1554134411

PlayStation Store - végre visszatérítik a pénzünket

A Sony a hétvége folyamán frissítette a PlayStation Store pénz-visszafizetésre vonatkozó irányelveit, így mostantól lehetőségünk van arra, hogy bizonyos helyzetekben visszakérjük a játékért kifizetett összeget.
1553673600

Eltűnnek a boltokból a PS4-es játékok letöltőkódjai

Nem árulhatják többé a boltok a digitális PS4-es játékok letöltőkódjait, a Sony világszerte nyugdíjazza ezt a műfajt. A letölthető bővítmények, szezonbérletek és hasonló kiegészítők továbbra is elérhetők lesznek így.
1553670000

Több mint négymillió eladásnál jár a PlayStation VR

A Sony általában a PlayStation 4 eladási adataival szokott büszkélkedni, és a PlayStation VR számait ritkábban emlegeti, a hétfői State of Play apropóján azonban pontos helyzetjelentést kaptunk a VR-szemüveg kapcsán.
1553540400

Nézd vissza a Sony State of Play showját!

Ma este valami igazán különlegessel készül a Sony, megrendezésre kerül ugyanis az első State of Play. Az élő stream keretei közt betekintést nyerhetünk a vállalat már bejelentett játékaiba, de becsúszhat egy-két bejelentés is.
1553279400

State of Play - a Sony saját élő showja

Úgy néz ki, hogy kezd körvonalazódni a Sony terve, és a hatalmas sajtókonferenciák helyett inkább a kisebb streamek felé nyit a vállalat. A Nintendo Direct formátumához hasonló, saját élő közvetítés jön State of Play címen.
1549985458

Új elnököt neveztek ki a PlayStation élére

A Sony bejelentette, hogy a PlayStation-üzletág élén változások történtek. Jim Ryan kerül a vezetői székbe, aki korábban a Sony Interactive Entertainment alelnöke volt. Az úriember április 1-től foglalhatja el a megtisztelő posztot.