PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.
Típus: Játékkonzol

PlayStation 4-re költözik az EA Access

Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy a februárban már beharangozott EA Access-bővülés most nyáron valósul meg, így a szolgáltatás hamarosan PlayStation 4-re költözik.

Jövő áprilisig biztosan nem jön a PlayStation 5

Szépen lassan körvonalazódnak a PlayStation következő generációjának részletei. A specifikáció mellett az árcetli kapcsán is beindultak már a találgatások, most pedig az is kiderült, hogy egy darabig még várni kell a megjelenésre.

Mi a helyzet a PlayStation 5 árával?

A héten megkaptuk az első hivatalos konkrétumokat a következő generációs PlayStationről. Sokan már malacperselybe gyűjtik a pénzt az új konzolra, de vajon a Sony hogyan nyilatkozik a masina áráról? A hajtás után kiderül.

Ezt tudja a nextgen PlayStation

A Wired magazinnak adott interjújában a PlayStation vezető rendszertervezője, Mark Cerny árulta el az első hivatalos részleteket a Sony következő generációs konzoljáról. Bivaly erős lesz, ez már most borítékolható.

Holnaptól változtatható meg a PSN ID Európában

Sok-sok évnyi várakozás után végre ezt is megértük; a holnapi naptól minden felhasználónak lehetősége lesz arra, hogy megváltoztassa a saját PlayStation Network-azonosítóját.

Érdekes mozgásérzékelős kiegészítőt kap a PS VR

Hamarosan egy érdekes mozgásérzékelős kiegészítővel fokozhatjuk a PlayStation VR nyújtotta élményt, júniusban ugyanis érkezik a 3dRudder, ami a lábunkat is aktív cselekvővé varázsolja.

PlayStation Store - végre visszatérítik a pénzünket

A Sony a hétvége folyamán frissítette a PlayStation Store pénz-visszafizetésre vonatkozó irányelveit, így mostantól lehetőségünk van arra, hogy bizonyos helyzetekben visszakérjük a játékért kifizetett összeget.

Eltűnnek a boltokból a PS4-es játékok letöltőkódjai

Nem árulhatják többé a boltok a digitális PS4-es játékok letöltőkódjait, a Sony világszerte nyugdíjazza ezt a műfajt. A letölthető bővítmények, szezonbérletek és hasonló kiegészítők továbbra is elérhetők lesznek így.

Több mint négymillió eladásnál jár a PlayStation VR

A Sony általában a PlayStation 4 eladási adataival szokott büszkélkedni, és a PlayStation VR számait ritkábban emlegeti, a hétfői State of Play apropóján azonban pontos helyzetjelentést kaptunk a VR-szemüveg kapcsán.

Nézd vissza a Sony State of Play showját!

Ma este valami igazán különlegessel készül a Sony, megrendezésre kerül ugyanis az első State of Play. Az élő stream keretei közt betekintést nyerhetünk a vállalat már bejelentett játékaiba, de becsúszhat egy-két bejelentés is.