PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.
Típus: Játékkonzol

State of Play - a Sony saját élő showja

Úgy néz ki, hogy kezd körvonalazódni a Sony terve, és a hatalmas sajtókonferenciák helyett inkább a kisebb streamek felé nyit a vállalat. A Nintendo Direct formátumához hasonló, saját élő közvetítés jön State of Play címen.

Új elnököt neveztek ki a PlayStation élére

A Sony bejelentette, hogy a PlayStation-üzletág élén változások történtek. Jim Ryan kerül a vezetői székbe, aki korábban a Sony Interactive Entertainment alelnöke volt. Az úriember április 1-től foglalhatja el a megtisztelő posztot.

Shawn Layden szerint csökkent az E3 szerepe

Shawn Layden, a SIE Worldwide Studios vezetője a CNetnek adott interjújában elárulta, miért is hagyja ki idén az E3-at a Sony. Mint mondta, elrohant a világ az expó mellett, így már nem tudja betölteni régi szerepét a kiállítás.

Mától 100 GB-os a PS Plus-felhő

A Sony még a múlt hónap során jelentette be, hogy a PlayStation Plus-előfizetők számára a korábbi 10 GB-os felhőalapú tárhelyet 100 GB-ra bővítik, így most már szinte lehetetlen lesz kifutni a helyből a mentéseinkkel.

PlayStation 4 - túl a 94,2 millión

A 2018. december 31-et megelőző három hónapban a Sony 8,1 millió PlayStation 4-en adott túl, ami igazán remek eredménynek számít. Az egész évet összesítve még mindig a Sony konzoljából adták el a legtöbbet - igaz, csak hajszál híján.

A Sony belsős stúdiói már a PS5-re fejlesztenek

A Niko Partners elemzője, Daniel Ahmad a ResetEra fórumán hintette el, hogy a Sony elkészült a PlayStation 5 fejlesztői változatával, a belsős stúdiók pedig már meg is kapták őket, így megkezdődtek a fejlesztések is.

PlayStation 4 - közeledünk a 100 millióhoz

Erős karácsonyi szezont tudhat maga mögött a PlayStation 4. A Sony tájékoztatása szerint közel 5,6 millió PS4-et sikerült az ünnepek előtt és alatt eladniuk, aminek köszönhetően hamarosan átlépi majd a 100 milliós álomhatárt a konzol.

Nézd meg videón a PS4-es múltadat!

Közeleg az év végi hajrá, ráadásul a PlayStation 4 már ötéves lett. Szeretnéd tudni, hogy milyen játékokkal töltötted el a legtöbb időt a konzolon, vagy mi volt a legritkább trófeád? A Sony most egy személyre szabott videóval kedveskedik.

2019-re átveszi a vezetést a Nintendo

Legalábbis ami az adott év konzoleladásait illeti. Megjelent a Strategy Analytics legújabb kutatása, mely a 2019-es év konzolos üzletágát veszi górcső alá. Ez alapján jövőre a Nintendo Switchből talál majd gazdára a legtöbb példány.

Újabb PlayStation-cipő a láthatáron

Biztosan bevált az első széria, ugyanis a Sony és a Nike egy második pár PlayStation-cipőt is a piacra dob jövő hónapban. Az új dizájn a klasszikus PSX kinézetére emlékeztet.