Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

Assassin's Creed IV - íme, a magyar TV-reklám

A magyar forgalmazó jóvoltából a hazai TV-csatornákat is beveszi Edward Kenway, a CD Projekt egy akciódús szpottal támad a reklámszünetekben. Emellett vége a gyűlölt Uplay Passport programnak is.

Assassin's Creed IV - ilyen lesz Geforce GTX-en

Habár az Assassin's Creed IV: Black Flag holnap jelenik meg PS3-on és Xbox 360-on, a PC-s verzióra november 22-ig várnunk kell. Az új videó ez utóbbit prezentálja, mégpedig egy NVIDIA-féle VGA társaságában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két Nagyon Fontos Megjelenésünk is lesz a héten, elvégre a napokban érkezik a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik része is. Lassan befordulunk a boltokba kerülő játékok szempontjából is kritikus ünnepi szezonba.

Assassin's Creed IV - traileren a fegyverek

Vajon milyen fegyverekkel hódították meg a Karib-tengert a rumtól bűzlő kalózok ebben a történelmi korszakban? Muskéták, kardok és egyéb mordályok kapják a főszerepet az új előzetesben. Belenézünk az AC4 első fél órájába is.

101 tény, amit tudnod kell az Assassin's Creed 4-ről

Egy kilenc perces előzetes tett közzé a Ubisoft az Assassin's Creed IV: Black Flagről, amely minden fontos dologra rávilágít, ha eddig egy sötét barlangban éltél. Szó esik a történetről és a játékmechanikáról.

Assassin's Creed IV - megjelenés előtti előzetes

Kereken egy hét van hátra az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenéséig, ennek apropóján befutott a játék launch trailere. A videóban viszonylag sok friss (de legalábbis kevésbé ismert) jelenet is feltűnik.

Assassin's Creed IV - lopakodási útmutató

A Ubisoft blogján találunk néhány képes útmutatót arról, hogy a lopakodás során milyen eszközök állnak rendelkezésünkre az Assassin's Creed IV: Black Flagben. Lesz itt rejtett penge, füstbomba és fúvócső is.

Nyolcvan óra játékidő az Assassin's Creed IV-ben

Az Assassin's Creed IV: Black Flag vezető designere, Jean-Sebastien Decant elmondta, hogy ha száz százalékosra szeretnénk teljesíteni a játékot, akkor az nyolcvan órát vesz el az életünkből. Tartalmas móka lesz.

Három nappal korábban jön az Assassin's Creed 4

Nem kell várnunk november elsejéig az Assassin's Creed IV: Black Flag premierjére, a Ubisoft ma bejelentette, hogy világszerte október 29-én jelenik meg az alkotás PS3-ra és Xbox 360-ra. Az örömhír mellé új trailer dukál.

Assassin's Creed IV - traileren a Black Island Pack

Ha megfelelő helyen rendeljük elő Edward Kenway kalandját, akkor megkapjuk a Black Island Packot, melyben egy kincskereső küldetésre indulunk a Fekete-szigetre, ahol Morgan kapitány legendás pisztolya is a miénk lehet.