Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!
Típus: Akció, Kalóz, Történelmi

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

VGX 2013: A GTA V az év játéka

Mivel mással zárhatnánk a VGX-beszámolónkat, mint magának a díjátadónak az eredményeivel? Hölgyeim és uraim, meg vannak a győztesek, az év játéka pedig nem más, mint a GTA V!

Assassin's Creed - a jövőről kérdezget a Ubisoft

Most, hogy már egy ideje kapható a legújabb Assassin's Creed, a Ubisoft mondhatni menetrendszerűen küldte körbe azt a kérdőívet, amiben a sorozat jövőbeli fejlesztéseiről faggatja a rajongókat.

Assassin's Creed IV - dátumot kapott az új DLC

Két hét múlva érkezik az Assassin's Creed IV: Black Flag Freedom Cry nevű DLC-je, és bár formális bejelentést még nem hallottunk ezzel kapcsolatban, a Ubisoft már elkezdte promózni a dátumot.

Blogajánló: PlayIT, Assassin’s Creed, év vége

Micsoda heten vagyunk túl! A PlayStation 4 Európában is debütált, a briteknél a legjobban kelendő konzol címet elorozta a PSP-től, online láthattátok, ahogy kicsomagoljuk és kipróbáljuk, valamint sikeresen lezajlott a PlayIT is.

Íme, a PlayStation Plus decemberi ajándékai

A Sony is elárulta végre, milyen ajándékokkal várja a PlayStation Plus-előfizetőket a következő hónapban: PS3-on a GRID második részének, PS Vitán pedig a Grand Theft Auto: Liberty City Storiesnak lehet örülni.

Már 1080p-ben fut PS4-en az Assassin's Creed IV

A Ubisoft felhúzta az Assassin's Creed IV: Black Flag felbontását PlayStation 4-en. A minap napvilágot látott patch segítségével Edward Kenway kalandját 900p helyett már 1080p-ben élvezhetjük. Még több ilyet szeretnénk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

Még mindig a GTA V vezeti az amerikai toplistát

Elkészült az NPD Group az amerikai játékpiac októberi teljesítményének összegzésével, a játékeladási toplistát még mindig a Grand Theft Auto V vezeti, miközben a Nintendo 2DS is szépen szerepelt.

Megvan az Assassin's Creed-film dátuma

Napra pontos dátumot kapott az Assassin's Creed filmváltozata, igaz, azt még mindig nem tudjuk, hogy melyik játékot fogja alapul venni az adaptáció. Ha egyáltalán konkrét játékra építkezik...