Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag laza lesz ez a hét is, a kiadók láthatóan arra készültek, hogy a karácsonyi hajrá előtt elkezdjük feldolgozni a korábbi hetek termését, és ha már ott tartunk, egy-két DLC-t is beszerzünk hozzájuk.

Amerikában eddig a PlayStation 4 vezet

Befutott az NPD Group novemberi összesítése, amely az amerikai játékpiac szoftver- és hardvereladásaival foglalkozik. A PS4-ből adtak el eddig a legtöbbet, viszont az Xbox One időarányosan jobban fogy.

Assassin's Creed IV - Freedom Cry DLC dátum

A Ubisoft hivatalosan is bejelentette, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag első sztori DLC-je a jövő hét folyamán landol a digitális elosztókon. Kilenc küldetést kapunk, melyben Edward elsőtisztjét irányíthatjuk.

Blogajánló: Xbox One és Assassin's Creed

Megnézhetjük közelről az új Xboxot, alaposan szemügyre vehetünk egy headsetet, megleshetjük Thort, rejtélyes ügyeket oldhatunk, kalózkodhatunk, vagy akár beléphetünk a maffiába is.

A folytatásra is utal az új Assassin's Creed DLC

Ha új Assassin's Creed-tartalomra vágysz, nem kell beérned a multiplayer karakterfelhozatalát erősítő Blackbeard’s Wrath DLC-vel, elvégre a jövő héten érkezik a történet-orientált Freedom Cry is.

Assassin's Creed IV - a héten kibővül a multi

A héten érkezik az Assassin's Creed IV: Black Flag első multis DLC-je, a Blackbeard’s Wrath, melyben három új online karakterrel bővül a felhozatal. Mától kapható az amerikai digitális boltokban, de holnap jön Európába.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

VGX 2013: A GTA V az év játéka

Mivel mással zárhatnánk a VGX-beszámolónkat, mint magának a díjátadónak az eredményeivel? Hölgyeim és uraim, meg vannak a győztesek, az év játéka pedig nem más, mint a GTA V!

Assassin's Creed - a jövőről kérdezget a Ubisoft

Most, hogy már egy ideje kapható a legújabb Assassin's Creed, a Ubisoft mondhatni menetrendszerűen küldte körbe azt a kérdőívet, amiben a sorozat jövőbeli fejlesztéseiről faggatja a rajongókat.

Assassin's Creed IV - dátumot kapott az új DLC

Két hét múlva érkezik az Assassin's Creed IV: Black Flag Freedom Cry nevű DLC-je, és bár formális bejelentést még nem hallottunk ezzel kapcsolatban, a Ubisoft már elkezdte promózni a dátumot.