Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

Assassin's Creed IV - Wii U-n nem lesznek DLC-k

A Nintendo konzolján csupán az alapjátékkal kell beérnünk, DLC-ket nem tölthetünk ehhez a változathoz - erősítette meg a Ubisoft. Így már tutira nem nyomulhatunk Edward első tisztjével.

Assassin's Creed IV - a season pass részletei

Nem meglepetés: season passt is vásárolhatunk az Assassin'a Creed IV: Black Flaghez, amivel olyan egyjátékos küldetésekhez férhetünk hozzá, amikben Edward színes bőrű első tisztjét irányítjuk majd.

Assassin's Creed IV - öt óra a modern korban

Ashraf Ismail, a játék direktora a Ubisoft blogján azt írja, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag a modern korban játszódó szegmenseket is tartalmaz, amelyek összesen ötórás játékidővel bírnak. Van új TV-szpot is!

Ilyen az Assassin's Creed IV gépigénye?

Befutott az Assassin's Creed IV gépigénye is, jóllehet a Watch Dogs tegnap megjelent követelményeihez hasonlóan ez sem hivatalos forrásból származik. Támpontnak azért jó lehet, és még vállalhatónak is tűnik.

Miért késik mindig a PC-s Assassin's Creed?

Amióta az Assassin's Creed-sorozat létezik, az egyes epizódok PC-s változatai mindig késtek. Bár valószínűleg sokkan meg tudják tippelni, hogy ennek mi az oka, a fejlesztők azért elmagyarázták.

Assassin's Creed IV - megvan a PC-s dátum

Végre napra pontos megjelenési dátumot kapott az Assassin's Creed IV PC-s változata, a játék a next-gen verziókkal együtt érkezik. Ráadásként egy új trailert és néhány képet tudunk még mutatni.

Assassin's Creed IV - a hírhedt kalózok

Új előzetest kapott az Assassin's Creed negyedik része, a főszerepet ezúttal azok a kalózok kapták, akikkel rendre össze futunk majd kalandjaink során - ismertetőjegyük, hogy általában ijesztőek, és szeretnek vedelni.

Assassin's Creed IV - traileren a multiplayer

Az Assassin's Creed IV: Black Flag is megkapta a maga multiplayer előzetesét, amiben a kalózok válogatás nélkül gyilkolják egymást - néha kicsit belemenősebben, de többnyire árnyékból, meglepetést okozva.

Assassin's Creed IV - traileren a next-gen verzió

Három és fél perces melldöngetés érkezett a Ubisoft háza tájáról: az Assassin's Creed IV: Black Flag next-gen és PC-s verziójának grafikai aspektusa került terítékre. Érdemes belenézni, mi is keressük az állunkat!

Assassin's Creed IV - így készült a Defy

Ha emlékeztek, a Defy az Assassin's Creed IV: Black Flag élőszereplős előzetese volt: most ehhez adott ki a Ubisoft egy werkfilmet, ami több mint öt percen keresztül mutatja be a munkálatait.