Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!
Típus: Akció, Kalóz, Történelmi

Assassin's Creed IV - frissültek a PhysX-effektek

Az NVIDIA továbbcsiszolta az Assassin's Creed IV: Black Flag PC-s verzióját, a legfrissebb patchnek köszönhetően sokkal látványosabbak a PhysX-hatások, mint korábban. Győződj meg róla te is!

Jövőre két Assassin's Creedet kapunk?

Lapértesülések szerint a Ubisoft egyszerre két Assassin's Creed-játékon dolgozik, melyek 2014-ben látnak napvilágot. Ráadásul mindkét produktum nagygépes verzió lesz, egyik sem holmi mobilos mellékág.

Assassin's Creed IV - PC-n késik a DLC

Bár úgy volt, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag Freedom Cry című DLC-je PC-n is akkor jelenik meg, mint konzolokon, a Ubisoft az utolsó pillanatban eltolta a premiert. Elvileg csak pár napos késésről van szó.

Launch traileren az AC4: Freedom Cry

Az egykori rabszolga, Adewale remek karriert futott be kalózként, Edward Kenway elsőtisztjeként. Tizenöt évvel az alapjáték történései után hősünk már esküdt tett orgyilkos, viszont hajó és legénység nélkül találja magát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag laza lesz ez a hét is, a kiadók láthatóan arra készültek, hogy a karácsonyi hajrá előtt elkezdjük feldolgozni a korábbi hetek termését, és ha már ott tartunk, egy-két DLC-t is beszerzünk hozzájuk.

Amerikában eddig a PlayStation 4 vezet

Befutott az NPD Group novemberi összesítése, amely az amerikai játékpiac szoftver- és hardvereladásaival foglalkozik. A PS4-ből adtak el eddig a legtöbbet, viszont az Xbox One időarányosan jobban fogy.

Assassin's Creed IV - Freedom Cry DLC dátum

A Ubisoft hivatalosan is bejelentette, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag első sztori DLC-je a jövő hét folyamán landol a digitális elosztókon. Kilenc küldetést kapunk, melyben Edward elsőtisztjét irányíthatjuk.

Blogajánló: Xbox One és Assassin's Creed

Megnézhetjük közelről az új Xboxot, alaposan szemügyre vehetünk egy headsetet, megleshetjük Thort, rejtélyes ügyeket oldhatunk, kalózkodhatunk, vagy akár beléphetünk a maffiába is.

A folytatásra is utal az új Assassin's Creed DLC

Ha új Assassin's Creed-tartalomra vágysz, nem kell beérned a multiplayer karakterfelhozatalát erősítő Blackbeard’s Wrath DLC-vel, elvégre a jövő héten érkezik a történet-orientált Freedom Cry is.

Assassin's Creed IV - a héten kibővül a multi

A héten érkezik az Assassin's Creed IV: Black Flag első multis DLC-je, a Blackbeard’s Wrath, melyben három új online karakterrel bővül a felhozatal. Mától kapható az amerikai digitális boltokban, de holnap jön Európába.