Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

Hamarosan itt az Assassin's Creed: Fekete lobogó

Február közepén kerül a könyvesboltokba Oliver Bowden legújabb Assassin's Creed-témájú regénye, a Fekete lobogó. Ahogy azt a címből sejteni lehet, a legutóbbi játék, a Black Flag könyvadaptációjáról van szó.

Megvan az Assassin's Creed-film rendezője?

Ha igazak a pletykák, megvan az Assassin's Creed moziváltozatának rendezője, persze ha őszinték akarunk lenni, nem biztos, hogy ennek a hírnek, illetve magának az úriembernek örülnünk kellene.

Brit toplista: hatodjára is FIFA 14

Befutott az idei év első brit toplistája, továbbra is a FIFA 14 a legkeresettebb játék a szigetországban. A Grand Theft Auto V ugyan csak az ötödik lett, de hamarosan rekordot dönthet.

2013 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Egyetlen összefoglalóval vagyunk még adósak, és ez a tavalyi év legolvasottabb GK-s cikkeinek listája. A jó hír, hogy itt már viszonylag kevés next-gen témájú anyag pörgött, a főszerepet természetesen a tesztek kapták.

A GTA V volt a britek kedvence

A Grand Theft Auto V volt a britek kedvenc szórakoztatóipari terméke 2013-ban, a játék még a Skyfall DVD- és Blu-ray-változatát is megelőzte. Közel négymillió darabot adtak el belőle a szigetországban.

Brit toplista: még mindig vezet a FIFA 14

Befutott az idei év utolsó brit toplistája: a győztes ezúttal is a FIFA 14 lett, utána pedig a Call of Duty: Ghosts és az Assassin's Creed IV: Black Flag következik - pont úgy, mint a múlt héten.

A FIFA 14 vitte a brit karácsonyt

Öt év kihagyás után megint a FIFA lett a karácsonyi szezon legkeresettebb játéka a briteknél, a Call of Duty legutóbbi részének csak a második helyre futotta. Az EA tizennegyedszerre viheti haza a címet.

Assassin's Creed IV - frissültek a PhysX-effektek

Az NVIDIA továbbcsiszolta az Assassin's Creed IV: Black Flag PC-s verzióját, a legfrissebb patchnek köszönhetően sokkal látványosabbak a PhysX-hatások, mint korábban. Győződj meg róla te is!

Jövőre két Assassin's Creedet kapunk?

Lapértesülések szerint a Ubisoft egyszerre két Assassin's Creed-játékon dolgozik, melyek 2014-ben látnak napvilágot. Ráadásul mindkét produktum nagygépes verzió lesz, egyik sem holmi mobilos mellékág.

Assassin's Creed IV - PC-n késik a DLC

Bár úgy volt, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag Freedom Cry című DLC-je PC-n is akkor jelenik meg, mint konzolokon, a Ubisoft az utolsó pillanatban eltolta a premiert. Elvileg csak pár napos késésről van szó.