Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

Már 1080p-ben fut PS4-en az Assassin's Creed IV

A Ubisoft felhúzta az Assassin's Creed IV: Black Flag felbontását PlayStation 4-en. A minap napvilágot látott patch segítségével Edward Kenway kalandját 900p helyett már 1080p-ben élvezhetjük. Még több ilyet szeretnénk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

Még mindig a GTA V vezeti az amerikai toplistát

Elkészült az NPD Group az amerikai játékpiac októberi teljesítményének összegzésével, a játékeladási toplistát még mindig a Grand Theft Auto V vezeti, miközben a Nintendo 2DS is szépen szerepelt.

Megvan az Assassin's Creed-film dátuma

Napra pontos dátumot kapott az Assassin's Creed filmváltozata, igaz, azt még mindig nem tudjuk, hogy melyik játékot fogja alapul venni az adaptáció. Ha egyáltalán konkrét játékra építkezik...

A Call of Duty: Ghosts vezeti a brit toplistát

Nem túl meglepő módon, amint megjelent a Call of Duty. Ghosts, át is vette a vezetést a brit toplistán, ezzel maga mögé utasította a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik részét is.

Szövetkezik a Ubisoft és a Square Enix

Viszonylag ritka a játékiparban, hogy két kiadó összefogjon, pedig a Ubisoft és a Square Enix éppen ezt lépte meg a minap: mostantól mindkét cég árulja a másik merchandise cuccait.

Multiplayer előzetes az Assassin's Creed IV-hez

Az elvakultabb rajongók hamarosan végeznek az Assassin's Creed IV: Black Flag kampányával, ami után mindenkit vár a többjátékos porció. Milyen extrák várnak ránk az online csatatereken? Erre válaszol az új trailer.

Assassin's Creed IV: Black Flag teszt

Vitorlákat bonts, kardot szegezz, ágyúval tüzelésre felkészülni - a kalózok aranykorában szinte mindennap elhangzott ez a mondat. A Ubisoft is így tett, s egyenesen az előző rész hiányosságait vette célba. De vajon talált?

Tényleg jön az Assassin's Creed: Rising Phoenix?

Noha a sokat pletykált Assassin's Creed: Rising Phoenixet még mindig nem jelentették be, már az Assassin's Creed negyedik részében is találni rá egy elég konkrét utalást.

Az Assassin's Creed IV vezeti a brit toplistát

A múlt hét természetesen az Assassin's Creed IV és a Battlefield 4 csatájáról szólt, és bár a két játék nem igazán vehető egy kalap alá, a brit vásárlók elkölthető pénzéért azért meg kellett küzdeni.