Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!
Típus: Akció, Kalóz, Történelmi

A Call of Duty: Ghosts vezeti a brit toplistát

Nem túl meglepő módon, amint megjelent a Call of Duty. Ghosts, át is vette a vezetést a brit toplistán, ezzel maga mögé utasította a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik részét is.

Szövetkezik a Ubisoft és a Square Enix

Viszonylag ritka a játékiparban, hogy két kiadó összefogjon, pedig a Ubisoft és a Square Enix éppen ezt lépte meg a minap: mostantól mindkét cég árulja a másik merchandise cuccait.

Multiplayer előzetes az Assassin's Creed IV-hez

Az elvakultabb rajongók hamarosan végeznek az Assassin's Creed IV: Black Flag kampányával, ami után mindenkit vár a többjátékos porció. Milyen extrák várnak ránk az online csatatereken? Erre válaszol az új trailer.

Assassin's Creed IV: Black Flag teszt

Vitorlákat bonts, kardot szegezz, ágyúval tüzelésre felkészülni - a kalózok aranykorában szinte mindennap elhangzott ez a mondat. A Ubisoft is így tett, s egyenesen az előző rész hiányosságait vette célba. De vajon talált?

Tényleg jön az Assassin's Creed: Rising Phoenix?

Noha a sokat pletykált Assassin's Creed: Rising Phoenixet még mindig nem jelentették be, már az Assassin's Creed negyedik részében is találni rá egy elég konkrét utalást.

Az Assassin's Creed IV vezeti a brit toplistát

A múlt hét természetesen az Assassin's Creed IV és a Battlefield 4 csatájáról szólt, és bár a két játék nem igazán vehető egy kalap alá, a brit vásárlók elkölthető pénzéért azért meg kellett küzdeni.

Assassin's Creed IV - íme, a magyar TV-reklám

A magyar forgalmazó jóvoltából a hazai TV-csatornákat is beveszi Edward Kenway, a CD Projekt egy akciódús szpottal támad a reklámszünetekben. Emellett vége a gyűlölt Uplay Passport programnak is.

Assassin's Creed IV - ilyen lesz Geforce GTX-en

Habár az Assassin's Creed IV: Black Flag holnap jelenik meg PS3-on és Xbox 360-on, a PC-s verzióra november 22-ig várnunk kell. Az új videó ez utóbbit prezentálja, mégpedig egy NVIDIA-féle VGA társaságában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két Nagyon Fontos Megjelenésünk is lesz a héten, elvégre a napokban érkezik a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik része is. Lassan befordulunk a boltokba kerülő játékok szempontjából is kritikus ünnepi szezonba.

Assassin's Creed IV - traileren a fegyverek

Vajon milyen fegyverekkel hódították meg a Karib-tengert a rumtól bűzlő kalózok ebben a történelmi korszakban? Muskéták, kardok és egyéb mordályok kapják a főszerepet az új előzetesben. Belenézünk az AC4 első fél órájába is.