Playstation 3

Új generációs Playstation játékkonzol, rövid nevén PS3. A gépezet 2009 őszén nagyobb átalakításon esett át, a megújult design mellé pedig jelentős árcsökkentés is dukált.
Típus: Játékkonzol

HWSW: Ez a Sony új stratégiája

A korábbi ígéretnek megfelelően ismertette az évek óta tartó, átfogó stabilizációs átszervezés következő nagyobb ütemét a Sony. A következő három évben már az erőteljes növekedésre fog koncentrálni - írja a HWSW.

Február 12-én este szünetel a PlayStation Network

Csütörtök este néhány órán át karbantartás miatt szünetelni fog a PlayStation Network szolgáltatás. Ebben az időszakban nem tudunk bejelentkezni az online fiókunkba, igaz, trófeákat szerezhetünk majd.

Jól sikerült a Sony karácsonya

Habár a végleges számokat még nem ismerjük, az már most kijelenthető, hogy jól sikerült a Sony karácsonya. A videojátékos részleg és a teljes cég is nyereséggel zárta 2014 utolsó negyedévét.

PlayStationre költözik a Spotify

Összeáll a Spotify és a Sony, ennek hozományaként pedig érkezik a PlayStation Music nevű szolgáltatás. Az eddig hasonló szerepet betöltő Music Unlimited így feleslegessé válik és megszűnik.

Itt a kedvezményre jogosító kód a Sonytól

Ahogy azt a Sony a hét elején megígérte, minden PlayStation Network-tag tíz százalék kedvezményre jogosult az online szolgáltatás karácsonyi kimaradása miatt. A kuponkódot január 26-ig válthatjuk be, egyetlen vásárlásra.

Sony - Péntektől váltható be a karácsonyi kárpótlás

A Sony megerősítette, hogy ezen a héten péntektől lehet majd beváltani a karácsonyi leállás miatt kárpótlásként kapott tíz százalékos kuponokat. Az akció csak hétfőig tart, de gyakorlatilag bármire felhasználhatjuk a kupont.

Az Xbox One nyerte a decembert

Az Xbox One volt a legkelendőbb konzol az Egyesült Államokban az NPD legfrissebb statisztikái alapján. A Microsoft ennek örömére tartósan alacsonyan tartja a masina árát, marad a 349 dolláros ár.

Óriási leárazásokkal ünnepel a Sony

A huszadik születésnapját ünneplő PlayStation miatt a Sony egy teljes hétig óriási árleszállítással ünnepel, így több mint hatvan, a PlayStation történelmében népszerű játékot vásárolhatunk meg sokkal olcsóbban a PSN-en.

HWSW: Így támadták a PSN-t és az Xbox Live-ot

Bérelhető botnet reklámja volt a karácsonyi konzolos leállás, a Lizard Squad "terméke" meg is vásárolható. A demonstráció fényesen sikerült, felkészült és masszív szolgáltatásokat sikerült kiütni - írja a HWSW.

24 éves mélyponton a japán konzolos piac

Folyamatosan zsugorodik a konzolok és a konzolos játékok piacának forgalma Japánban, a szigetország nagyobb kiadói is a PC-re és a mobilokra koncentrálnak. Csoda, hogy mariósítják a Puzzle & Dragonst?