Playstation 3

Új generációs Playstation játékkonzol, rövid nevén PS3. A gépezet 2009 őszén nagyobb átalakításon esett át, a megújult design mellé pedig jelentős árcsökkentés is dukált.

Ilyen lesz a PlayStation első filmsorozata

A New York-i Comic-Conon a hétvégén bemutatták a PlayStation első saját gyártású filmsorozatát, a Powerst, amely a trailer alapján nem is néz ki rosszul. Szuperhősökről szól majd, a főszereplő Sharlto Copley lesz.

Európában is leáll a PlayStation Home

A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy Japán után a nyugati régiókban is leállítja a PlayStation Home szolgáltatást. Novemberig érkeznek még hozzá frissítések, de jövő tavasszal végleg megszűnik.

Új PlayStation 3-csomag érkezik

A Sony idén novemberben új PS3-bundle-t dob piacra, amely egy 500 GB-os merevlemezzel ellátott alapgépet tartalmaz, illetve a LEGO Batman 3: Beyond Gotham és a Sly Collection egy-egy példánya jár majd mellé.

Ismét akadozik a PlayStation Network

A vasárnapi DDoS támadás és a gépleszállítás után úgy tűnt, kezd helyreállni a hányattatott sorsú PlayStation Network állapota, de a Sony ma újabb - igaz, apróbb - problémákat jelentett az európai gamer közösségnek.

A játékiparba is betört a jegesvödör

Az amiotrófiás laterálszklerózis megfékezése érdekében végzett kutatásokat támogató kezdeményezés bejárta a Földet, csak idő kérdése volt, hogy a kihívás elérje a játékipar nagyjait is. Vessetek egy pillantást rájuk!

Japánban már búcsúzkodik a PlayStation Home

A PlayStation 4-érában már nem számol a Sony a PlayStation Home-mal, a szolgáltatást először Japánban és más ázsiai országokban fogja lelőni jövő márciusban. Azért egy utolsó nagy buli még vár a rajongókra.

Helyreállt a PSN, csúszik a karbantartás

A Sony szerint helyreállt a PlayStation Network, a mára tervezett karbantartást pedig elhalasztották. A Lizard Squad közben kihúzta a gyufát: bombatámadással fenyegetett, állítólag már az FBI is nyomoz az ügyben.

PlayStation-konferenciára készül a Sony

Két héttel a Tokyo Game Show előtt a Sony Computer Entertainment Japan Asia egy független rendezvény megszervezése mellett döntött egyelőre ismeretlen céllal, melynek témája a PlayStation lesz.

GC 2014: Nézd vissza a Sony-konferenciát!

Este hét órakor rajtolt a Sony Gamescom-konferenciája, ha kíváncsi vagy, milyen újdonságok érkeztek a PlayStation 4-re és a PlayStation Vitára, kattints és nézd vissza velünk a bemutatót!

GC 2014: Valamit teasel a Sony - újra frissítve!

Nyilván nem üres kézzel megy a japán konzolgyártó a kölni Gamescomra, az biztos, hogy egy elfeledett vagy egy teljesen új címet (újra) bejelent majd. Tippünk szerint a Supermassive Games horrorjátékáról, az Until Dawnról lehet szó.