Playstation 3

Új generációs Playstation játékkonzol, rövid nevén PS3. A gépezet 2009 őszén nagyobb átalakításon esett át, a megújult design mellé pedig jelentős árcsökkentés is dukált.
Típus: Játékkonzol

Helyreállt a PSN, csúszik a karbantartás

A Sony szerint helyreállt a PlayStation Network, a mára tervezett karbantartást pedig elhalasztották. A Lizard Squad közben kihúzta a gyufát: bombatámadással fenyegetett, állítólag már az FBI is nyomoz az ügyben.

PlayStation-konferenciára készül a Sony

Két héttel a Tokyo Game Show előtt a Sony Computer Entertainment Japan Asia egy független rendezvény megszervezése mellett döntött egyelőre ismeretlen céllal, melynek témája a PlayStation lesz.

GC 2014: Nézd vissza a Sony-konferenciát!

Este hét órakor rajtolt a Sony Gamescom-konferenciája, ha kíváncsi vagy, milyen újdonságok érkeztek a PlayStation 4-re és a PlayStation Vitára, kattints és nézd vissza velünk a bemutatót!

GC 2014: Valamit teasel a Sony - újra frissítve!

Nyilván nem üres kézzel megy a japán konzolgyártó a kölni Gamescomra, az biztos, hogy egy elfeledett vagy egy teljesen új címet (újra) bejelent majd. Tippünk szerint a Supermassive Games horrorjátékáról, az Until Dawnról lehet szó.

Háromszor annyi PlayStation fogyott, mint Xbox

Remekül megy a PlayStation 4-nek, legalábbis a Sony legfrissebb pénzügyi helyzetjelentéséből ez derül ki. Az elmúlt három hónapban háromszor annyi PlayStation fogyott, mint Xbox.

PSN-hack 2011 - további 15 milliós kompenzáció

A Sony Computer Entertainment America közel 15 millió dollár értékű digitális tartalom elajándékozása mellett döntött kártérítésként azok számára, akiket a 2011-es PlayStation Network-hackelés érintett.

Blogajánló: Álarcosbál az igazi éneddel

Meglepően sok blog született a múlt héten, talán a fel-felbukkanó rossz idő miatt döntöttetek többen úgy, hogy inkább blogírással ütitek el az időt. Nézzük, milyen írások kerültek be az eheti blogajánlóba!

PlayStation - a Steam Early Access nyomdokain

A Sony nem zárja ki, hogy a Steam Early Access szolgáltatásához hasonló kezdeményezést vezessen be a PlayStation-plaformokon, sőt már nagyban agyal a részleteken.

Vezeték nélküli DualShock 4-használat PS3-on

A legújabb firmware frissítésnek hála immár vezeték nélkül is használható a Sony újgenerációs kontrollere PS3-on. Igaz, némely funkciójáról le kell mondanunk, de az ergonomikusabb kialakítás talán kárpótol.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.