Playstation 3

Új generációs Playstation játékkonzol, rövid nevén PS3. A gépezet 2009 őszén nagyobb átalakításon esett át, a megújult design mellé pedig jelentős árcsökkentés is dukált.
Típus: Játékkonzol

Megint betegeskedik a PlayStation Network

A hírek szerint már megint nincs rendben valami a PlayStation Networkkel, több júzer is arra panaszkodik, hogy nem tud online játszani és vásárolni. A Sony megerősítette, hogy gondok lehetnek, rajta van az ügyön.

Amerikában jövő héten rajtol a PlayStation Now

Jövő héten végre elrajtol Észak-Amerikában a Sony régóta várt streaming szolgáltatása, a PlayStation Now. Az előfizetők több mint száz PS3-as játékot érhetnek el a felhőből streamelve.

Lefülelték a Lizard Squad két tagját

A Lizard Squad nevű hackercsoport karácsonykor megbénította az Xbox Live-ot és a PSN-t is, a támadás mögött álló kulcsfigurák után az FBI kezdett nyomozásba. A héten egy finn és egy brit gyanúsítottat kapcsoltak le.

Sony: kárpótlás a karácsonyi kimaradásért

Tavaly karácsonykor egy hackertámadás miatt több napra leálltak a PlayStation Network és az Xbox Live szerverei. A Sony csak mostanában tudta orvosolni a hibát, így ma bejelentették, minden kárvallott kárpótlásban részesül.

A Samsung-tévéket is beveszi a PlayStation Now

A Sony nem viccelt, amikor azt mondta, hogy nem csak a saját termékein teszi majd elérhetővé a PlayStation Now-t. Karácsonykor jött a bejelentés, miszerint a Samsung okostévéin is használható lesz a szolgáltatás.

Megbénult karácsonyra a PSN és az Xbox Live

A Lizard Squad néven futó hackercsoport szentestén összehangolt DDoS-támadást indított az Xbox Live és a PlayStation Network ellen. Az akció jól sikerült: több órán keresztül elérhetetlenek voltak az online szolgáltatások.

Jó üzlet a PS Plus és az Xbox Live előfizetés

Ma már teljesen természetesnek vesszük, hogy éves PlayStation Plus vagy Gold előfizetésünk mellé havonta különböző ingyenes játékok ütik a markunkat. De vajon tisztában vagyunk vele, mekkora összegben kapjuk ezeket?

A jó, a rossz és a csúf

Mozgalmas hetünk volt, hiszen két fontosabb esemény is megrendezésre került, emiatt pedig rengeteg trailer és látnivaló került ki a 2015-ös címekből. Múlt héten induló rovatunk ezúttal is feleleveníti a fontosabb történéseket.

Nézd nálunk a PlayStation Experience programját!

A ma hajnalban tartott The Game Awards megkoronázásaként a hétvége hátralévő részét a PlayStation Experience bámulásával és végigizgulásával tölthetitek. Habár ez az esemény is Las Vegasban lesz, van róla élő streamünk.

Frissítve: Ma 20 éves az első PlayStation

Ma is van miért ünnepelni, a tortát ezúttal az első PlayStation és így persze maga a PlayStation márka kapja, méghozzá húsz gyertyával a tetején. A mai napig ez az egyik legsikeresebb konzol.