Playstation 3

Új generációs Playstation játékkonzol, rövid nevén PS3. A gépezet 2009 őszén nagyobb átalakításon esett át, a megújult design mellé pedig jelentős árcsökkentés is dukált.

Háromszor annyi PlayStation fogyott, mint Xbox

Remekül megy a PlayStation 4-nek, legalábbis a Sony legfrissebb pénzügyi helyzetjelentéséből ez derül ki. Az elmúlt három hónapban háromszor annyi PlayStation fogyott, mint Xbox.

PSN-hack 2011 - további 15 milliós kompenzáció

A Sony Computer Entertainment America közel 15 millió dollár értékű digitális tartalom elajándékozása mellett döntött kártérítésként azok számára, akiket a 2011-es PlayStation Network-hackelés érintett.

Blogajánló: Álarcosbál az igazi éneddel

Meglepően sok blog született a múlt héten, talán a fel-felbukkanó rossz idő miatt döntöttetek többen úgy, hogy inkább blogírással ütitek el az időt. Nézzük, milyen írások kerültek be az eheti blogajánlóba!

PlayStation - a Steam Early Access nyomdokain

A Sony nem zárja ki, hogy a Steam Early Access szolgáltatásához hasonló kezdeményezést vezessen be a PlayStation-plaformokon, sőt már nagyban agyal a részleteken.

Vezeték nélküli DualShock 4-használat PS3-on

A legújabb firmware frissítésnek hála immár vezeték nélkül is használható a Sony újgenerációs kontrollere PS3-on. Igaz, némely funkciójáról le kell mondanunk, de az ergonomikusabb kialakítás talán kárpótol.

E3 2014: Sony-sajtókonferencia - LIVEBLOG

A jó hír az, hogy idén úgy döntöttem, virrasztok a Sony E3-as konferenciája miatt, és ha már így döntöttem, lesz liveblog is belőle, mert miért ne. A rossz hír csak engem érint, fájdalmas lesz a holnapi napom.

E3 2014: Nézd élőben a Sony-konferenciát!

Ez az a konferencia, ami nekünk, magyaroknak nagyon későn van, de ettől függetlenül nem zárható ki, hogy lesznek, akik végigizgulják a jó eséllyel napfelkeltéig húzódó Sony-bejelentésáradatot. Mi is így teszünk majd!

E3 2014: Bemutatkozik a Sony új stúdiója

A New York Times jelentése szerint új fejlesztőstúdiót rakott össze a Sony nemrég, a srácok első játéka pedig az idei E3-on fog bemutatkozni. A Sony belsős fejlesztőgárdája így tizennyolc csapatot számlál.

Több száz címmel indul a PlayStation Now

Javában zajlik a Sony saját cloud gaming szolgáltatásának zárt bétatesztje, ám a PlayStation Now keretében jelenleg csak alig több mint egy tucat játék érhető el. A startra mindez megváltozik, több száz játékkal nyomulhatunk majd.

Veszteséges a Sony, de a PlayStation 4 jól megy

Veszteséget volt kénytelen elkönyvelni a Sony az elmúlt üzleti évre, és a következőre sem vár nyereséget. A játékos részleg is mínuszos volt: a PS4 jól megy, de a piacra kerülés költségei még érződnek a számokon.