Playstation 3

Új generációs Playstation játékkonzol, rövid nevén PS3. A gépezet 2009 őszén nagyobb átalakításon esett át, a megújult design mellé pedig jelentős árcsökkentés is dukált.

A Samsung-tévéket is beveszi a PlayStation Now

A Sony nem viccelt, amikor azt mondta, hogy nem csak a saját termékein teszi majd elérhetővé a PlayStation Now-t. Karácsonykor jött a bejelentés, miszerint a Samsung okostévéin is használható lesz a szolgáltatás.

Megbénult karácsonyra a PSN és az Xbox Live

A Lizard Squad néven futó hackercsoport szentestén összehangolt DDoS-támadást indított az Xbox Live és a PlayStation Network ellen. Az akció jól sikerült: több órán keresztül elérhetetlenek voltak az online szolgáltatások.

Jó üzlet a PS Plus és az Xbox Live előfizetés

Ma már teljesen természetesnek vesszük, hogy éves PlayStation Plus vagy Gold előfizetésünk mellé havonta különböző ingyenes játékok ütik a markunkat. De vajon tisztában vagyunk vele, mekkora összegben kapjuk ezeket?

A jó, a rossz és a csúf

Mozgalmas hetünk volt, hiszen két fontosabb esemény is megrendezésre került, emiatt pedig rengeteg trailer és látnivaló került ki a 2015-ös címekből. Múlt héten induló rovatunk ezúttal is feleleveníti a fontosabb történéseket.

Nézd nálunk a PlayStation Experience programját!

A ma hajnalban tartott The Game Awards megkoronázásaként a hétvége hátralévő részét a PlayStation Experience bámulásával és végigizgulásával tölthetitek. Habár ez az esemény is Las Vegasban lesz, van róla élő streamünk.

Frissítve: Ma 20 éves az első PlayStation

Ma is van miért ünnepelni, a tortát ezúttal az első PlayStation és így persze maga a PlayStation márka kapja, méghozzá húsz gyertyával a tetején. A mai napig ez az egyik legsikeresebb konzol.

A Sony többé már nem FIFA-szponzor

A Sony felmondta a tízéves szponzori szerződését a FIFA-val - a rossznyelvek szerint a a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség korrupciós botránya miatt. A mérkőzéseken nem lesz több PlayStation-reklám a pályák szélén. Kár.

Az Xbox One nyerte a fekete pénteket

Amerikában bevett szokás, hogy fekete pénteken megőrülnek a vásárlók az áruházak kihagyhatatlan akciótól. Mi a konzoleladások szempontjából vizsgáltuk a karácsonyi szezon kezdetét. Az Xbox One legyőzte a PS4-et.

Felhőalapú tévészolgáltatást indít a Sony

A Sony a jövő év elején érkező PlayStation Vue névre keresztelt felhőalapú televíziós szolgáltatásával még több és színesebb tartalmat szeretne nyúltani a konzolos felhasználóinak.

3,3 millió PS4 ment el a legutóbbi negyedévben

Remekül teljesít a PlayStation 4, a Sony a második pénzügyi negyedévében 3,3 millió darab konzolt szállított ki az üzleteknek. A gép rekordtempóban fogy, ma már összesen 13,5 millió darabnál jár.