Playstation 3

Új generációs Playstation játékkonzol, rövid nevén PS3. A gépezet 2009 őszén nagyobb átalakításon esett át, a megújult design mellé pedig jelentős árcsökkentés is dukált.
Típus: Játékkonzol

A Sony többé már nem FIFA-szponzor

A Sony felmondta a tízéves szponzori szerződését a FIFA-val - a rossznyelvek szerint a a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség korrupciós botránya miatt. A mérkőzéseken nem lesz több PlayStation-reklám a pályák szélén. Kár.

Az Xbox One nyerte a fekete pénteket

Amerikában bevett szokás, hogy fekete pénteken megőrülnek a vásárlók az áruházak kihagyhatatlan akciótól. Mi a konzoleladások szempontjából vizsgáltuk a karácsonyi szezon kezdetét. Az Xbox One legyőzte a PS4-et.

Felhőalapú tévészolgáltatást indít a Sony

A Sony a jövő év elején érkező PlayStation Vue névre keresztelt felhőalapú televíziós szolgáltatásával még több és színesebb tartalmat szeretne nyúltani a konzolos felhasználóinak.

3,3 millió PS4 ment el a legutóbbi negyedévben

Remekül teljesít a PlayStation 4, a Sony a második pénzügyi negyedévében 3,3 millió darab konzolt szállított ki az üzleteknek. A gép rekordtempóban fogy, ma már összesen 13,5 millió darabnál jár.

Ilyen lesz a PlayStation első filmsorozata

A New York-i Comic-Conon a hétvégén bemutatták a PlayStation első saját gyártású filmsorozatát, a Powerst, amely a trailer alapján nem is néz ki rosszul. Szuperhősökről szól majd, a főszereplő Sharlto Copley lesz.

Európában is leáll a PlayStation Home

A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy Japán után a nyugati régiókban is leállítja a PlayStation Home szolgáltatást. Novemberig érkeznek még hozzá frissítések, de jövő tavasszal végleg megszűnik.

Új PlayStation 3-csomag érkezik

A Sony idén novemberben új PS3-bundle-t dob piacra, amely egy 500 GB-os merevlemezzel ellátott alapgépet tartalmaz, illetve a LEGO Batman 3: Beyond Gotham és a Sly Collection egy-egy példánya jár majd mellé.

Ismét akadozik a PlayStation Network

A vasárnapi DDoS támadás és a gépleszállítás után úgy tűnt, kezd helyreállni a hányattatott sorsú PlayStation Network állapota, de a Sony ma újabb - igaz, apróbb - problémákat jelentett az európai gamer közösségnek.

A játékiparba is betört a jegesvödör

Az amiotrófiás laterálszklerózis megfékezése érdekében végzett kutatásokat támogató kezdeményezés bejárta a Földet, csak idő kérdése volt, hogy a kihívás elérje a játékipar nagyjait is. Vessetek egy pillantást rájuk!

Japánban már búcsúzkodik a PlayStation Home

A PlayStation 4-érában már nem számol a Sony a PlayStation Home-mal, a szolgáltatást először Japánban és más ázsiai országokban fogja lelőni jövő márciusban. Azért egy utolsó nagy buli még vár a rajongókra.