Quantum Break PC, XBOXONE

A Remedy új szintre emeli a TPS-eket. Ismét.
Típus: Akció

Quantum Break - trailer a steames megjelenésre

Jövő hét csütörtökön a Steamen is elérhetővé válik a Quantum Break, melyhez most érkezett egy új trailer is. A PC-sek örülhetnek, hiszen végre megszabadulhatnak a Windows Store láncaitól.

Multiplayerrel kísérletezik a Remedy

Habár a Remedy eddigi játékai a történetre és az egyjátékos élményre koncentráltak, a jövőben multiplayerrel is kísérletezne a csapat. Leginkább kooperatív próbálkozásokra számíthatunk tőlük, és a sztoriközpontúság is marad.

Quantum Break - csúszik a steames megjelenés

Azon ritka esetek egyike, amikor a dobozos változat gyártása szól közbe: habár a Quantum Break készen van, a Timeless Collector's Edition nevet viselő lemezes kiadás munkálatai megcsúsztak, ezért késik a steames premier is.

A Steamre költözik a Quantum Break

Hamarosan nemcsak a Windows 10-et használók élvezhetik a Remedy új akciójátékát, hanem a Steam-userek is, sőt dobozos formában is napvilágot lát a PC-s verzió. A futtatásához elég lesz egy DirectX 11-es rendszer is.

E3 2016: Jönnek a Microsoft játékai a Steamre

Az Xbox-főnök, Phil Spencer a Giant Bombnak árulta el, hogy hamarosan a Steamen is elérhetőek lesznek a cég játékai. Úgy látszik, a Microsoft nem erőlteti tovább a Windows Store-t, hiszen a Valve boltjával felesleges versenyezni.

Két vadonatúj játékon is dolgozik a Remedy

A Quantum Break után se áll meg az élet a finn Remedynél, így az Alan Wake és a Max Payne alkotói bejelentették, bővítették a létszámot és így már két játékon is dolgoznak.

HWSW: Fontos frissítés érkezett az UWP-játékokhoz

Némi felháborodás övezte az első UWP-s PC-s játékok megjelenését az elmúlt hónapokban, a címek ugyanis egyértelműen korlátozottak voltak a "hagyományos" PC-s társaikhoz képest. A Microsoft elkezdte a korlátok lebontását - írja a HWSW.

27 gigás javítást kapott a PC-s Quantum Break

A fejlesztők még a hét elején ígérték meg, hogy hamarosan javítást kap a Quantum Break PC-s változata, és ennek megfelelően meg is érkezett a frissítés: a patch 27 gigát nyom, és egy sor problémát orvosol.

Remedy: lassan egy éve készül az új játék

Nincs pár hete, hogy megjelent a Remedy legújabb játéka, a csapat rajongóit is két táborra szakító Quantum Break. Az élet viszont ezután se állt meg a stúdiónál, olyannyira nem, hogy már 9 hónapja készítik új alkotásukat.

Brit toplista: látványos rajtot vett a Dark Souls III

A brit játékeladási toplista élén nyitott a Dark Souls harmadik része, ami óriási öröm a készítőknek, ez ugyanis még nem jött össze a sorozat egyik tagjának sem. A Quantum Break viszont kihullott a legjobb három közül.