Quantum Break PC, XBOXONE

A Remedy új szintre emeli a TPS-eket. Ismét.
Típus: Akció

Quantum Break - a Microsoft nagyon elégedett

Nem csak a briteknél, de világszerte is kiváló eredménnyel nyitott a vegyes pontszámokat kapott Quantum Break. A Microsoft tájékoztatása szerint a Remedy játéka minden idők legjobban rajtoló Xbox One-játéka lett.

Brit toplista: élen nyitott a Quantum Break

Láthatóan érdekelte a briteket a Quantum Break, a Remedy fejlesztése ugyanis kapásból a játékeladási toplista élén nyitott. A The Division egy hónap uralkodás után adta át a trónját.

Problémásan rajtolt a PC-s Quantum Break

Tegnap végre megérkezett a régóta várt Quantum Break, melyről pár hónappal ezelőtt tudtuk meg, hogy PC-re is érkezik. A Remedy számítógépes múltja ellenére sajnos az átirat nem sikerült valami jól.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is sűrűnek ígérkezik. Megjelenik végre a Quantum Break, a konzolokat is beveszi a DiRT Rally, és a HTC Vive-ot is a héten kezdik el kiszállítani az első előrendelőknek.

Stúdiólátogatáson a Remedynél

Ha szeretnéd tudni, milyen körülmények között készültek a Max Payne-játékok, az Alan Wake vagy legutóbb a Quantum Break, akkor most a Remedy PR-osa, Thomas Puha bevezet téged a kulisszák mögé.

Ennyit változott a Quantum Break a bejelentése óta

Sok idő telt el a Quantum Break 2013-as bejelentése óta, és ilyenkor mindig érdemes visszanézni, hogy mennyit változott a játék azóta. A Digital Foundry több korábbi gameplayt is összehasonlított a végleges változattal.

Quantum Break teszt

Jack Joyce hazatérése teljesen átlagosan indul. Rég nem látott barátja invitálására hat év távollét után tér vissza Riverportba. Ekkor még nem is sejti, hogy nem sokkal később egy elképesztően csavaros és izgalmas történet kulcsfigurája lesz.

Élőszereplős trailert kapott a Quantum Break

Jövő héten kedden végre boltokba kerül a Remedy több mint négy éve várt játéka, a Quantum Break, ami most kapott egy élőszereplős kedvcsinálót. Az új trailer a játék főbb szereplőire koncentrál.

Képeken a Quantum Break PC-s beállításai

Másfél hét múlva megjelenik a Remedy új játéka, a Quantum Break. Szinte az utolsó pillanatban jelentették be, hogy végül PC-re is érkezik a játék, most pedig kaptunk pár screenshotot a grafikai beállításokról.

720p-ben fut Xbox One-on a Quantum Break?

A Digital Foundry elvégezte a szokásos méréseit a Quantum Breaken, mely hamarosan megjelenik PC-re és Xbox One-ra. A Microsoft konzolján a játék csak 720p-ben fut, de a beszámolók szerint így is lenyűgöző.