Quantum Break PC, XBOXONE

A Remedy új szintre emeli a TPS-eket. Ismét.
Típus: Akció

Tíz percig mozog a Quantum Break

A Microsoft japán részlege jóvoltából most hosszabban is belenézhetünk a Remedy Xbox One-exkluzív alkotásába. Az időmanipulációs játék döbbenetesen fest, és ahogy látjuk, a játékmenet is egészen egyedinek tűnik.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Nyolc perc a Quantum Breakkel

A Quantum Break játékmenetéből először láthattunk egy nagyobb darabot. A nyolcperces gameplay demonstrációt a Remedy Entertainment kreatív igazgatója, Sam Lake mutatta be.

Bezár az Xbox Entertainment Studios

A tegnap bejelentett óriási Microsoft-leépítés keretében az Xbox Entertainment Studios is bezárásra kerül. Szerencsére a megkezdett projecteket még befejezik, és a Quantum Break élőszereplős részét sem érinti a leállás.

Jövőre jön a Quantum Break, itt az új trailer

A Remedy nem várja meg az E3-at a legfrissebb Quantum Break-bejelentésekkel, egy ütős előzetessel megtoldva megerősítette, hogy 2015-ben érkezik a videojáték és a TV-sorozat. Kapaszkodjatok meg, ez durva lesz!

E3 2014: Ezeket jelenti be a Microsoft?

Gyakorlatilag biztos volt, hogy a Sony-szivárgás után valaki lecsapja a labdát, és összerak egy microsoftos listát is: a pletykák szerint ez történik majd az E3-as Microsoft-sajtókonferencia alatt.

Halo 2: Anniversary Edition Xbox One-ra?

Folytatjuk a Microsofttól kipattant pletykák feldolgozását, ezúttal a játékoké lesz a főszerep. A szivárgásokban szó esik a Halo 2: Anniversary Editionről, a Halo 5-ről, a Crackdown 3-ról és így tovább. Dátumok, infók egy helyen.

E3 2014: A Microsoft expós tervei

A Microsoft Studios fejese, Phil Spencer megerősítette, hogy a júniusban megrendezésre kerülő Electronic Entertainment Expón újabb Xbox One-exkluzív játékokat lepleznek le. Meglepődtünk? Egyáltalán nem.

VGX 2013: Brutálisan fest a Quantum Break

Befutottak az első gameplay jelenetek a Quantum Breakről is, jóllehet a Remedy Entertainment nem mutatott túl sokat a játékból. A látvány mellett a történet és a játékmenet is érdekesnek tűnik.

VGX 2013: Hol tudom nézni?

Sokat beszéltünk róla az elmúlt napokban, és ma végre túlesünk rajta: éjfélkor kezdődik az Video Game Awards, vagy ahogy idén nevezik, a VGX. Díjátadó, trailerek és bejelentések várhatók.