Quantum Break PC, XBOXONE

A Remedy új szintre emeli a TPS-eket. Ismét.
Típus: Akció

Quantum Break - új trailer, hivatalos a PC-s verzió

A pár órával ezelőtti találgatások végül beigazolódtak, a Remedy ugyanis nemrég megerősítette, hogy a Quantum Break PC-re is ellátogat, ráadásul ugyanakkor, amikor Xbox One-ra is.

Quantum Break - Alan Wake jár majd mellé

Az amerikai Xbox Store oldalán található Quantum Break-adatlap szerint minden előrendelő rajongó ajándékba kapja a Remedy korábbi sikercímét, az Alan Wake-et, illetve annak mellékszálát, az American Nightmare-t.

Így festett a Quantum Break 2012-ben

Sam Lake egy párizsi előadáson vetítette le azt a videót, amivel annak idején meggyőzték a Microsoftot arról, hogy érdemes felkarolni a fejlesztésüket. 2012-ben még egészen máshogy festett az Xbox One-exkluzív.

Xbox One - ez csak a kezdet

A tavalyi esztendőben elképesztően erős játékfelhozatallal büszkélkedhetett a Microsoft. Szerencsére idén se maradunk exkluzív címek nélkül. A legújabb promóciós videó pontosan erre emlékeztet minket.

Remedy: marad a TV-sorozatos struktúra

A finn Remedy Entertainmentnek bejött a játékainál alkalmazott epizodikus történetmesélés. A TV-sorozatokra jellemző felépítés a stúdió következő projektjeinél is maradni fog.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

Quantum Break - újabb jel, hogy jöhet PC-re

A Microsoft az elmúlt hónapokban ráfeküdt a PC támogatására, és bár a Quantum Break számítógépes változatát pont nem jelentették be, azt sosem zárták ki a készítők, hogy később erre is sor kerülhet.

Quantum Break előzetes

A Quantum Break a Remedy legújabb szerencsejátéka, amiben az élőszereplős, tévésorozatokra hajazó betétek keverednek majd a játékbeli akcióval. A finn stúdió ismét hatalmas tétekkel játszik.

Már majdnem kész a Quantum Break

Az Xbox One egyik várva-várt exkluzív címe biztosan megjelenik áprilisban, hiszen a Remedy már nagyon közel jár a Quantum Break munkálatainak befejezéséhez. Ezt a stúdió illetékese nyilatkozta a Twitteren.

TGA 2015: Befutott az új Quantum Break-előzetes is

Rövid Quantum Break-kedvcsinálóval leptek meg minket a Remedy srácai a The Game Awards apropóján. A videó nem mutat sok újat, de hangulatfokozónak ennek ellenére is megteszi.