Quantum Break PC, XBOXONE

A Remedy új szintre emeli a TPS-eket. Ismét.
Típus: Akció

TGA 2015: Itt nézd vissza a díjátadót!

Ha éjjeli bagoly vagy, ne menj messzire, elvégre hajnali 3-kor kezdődik az idei The Game Awards, amit élőben nézhettek nálunk. Az már biztos, hogy Geoff Keighley csapata tíz világpremierrel készül a díjak átadásán kívül.

TGA 2015: Új infómorzsákkal teaselik az eseményt

Életműdíjat kap a Westwood Studios két alapítója, kint lesz a Quantum Break, és valamilyen Nintendo-bemutatóra is lehet számítani. A díjátadó jelöltjeit ezúttal is akciósan vehetjük meg a rendezvény apropóján.

Sam Lake: jöhet az Alan Wake 2

A Game Informer a méretes Quantum Break-előzetes kapcsán leült Sam Lake-kel, a Max Payne és az Alan Wake írójával beszélgetni, és rengeteg érdekesség derült ki a vele készült, hétköznapinak nehezen nevezhető interjúból.

Friss részletek a Quantum Breakről

A Game Informer legfrissebb számának címlapján a Remedy sikergyanús játéka, a Quantum Break terpeszkedik, ami azt jelenti, hogy új infók kaptak szárnyra az Xbox One-exkluzív címről. Történetmesélésből ötös.

Nem lesz teljesen lineáris a Quantum Break

Thomas Puha, a Remedy Games fejese nemrégiben a NeoGAF fórumán válaszolt a rajongók kérdéseire a Quantum Break kapcsán. Habár az eddigi prezentációk alapján úgy tűnt, mégsem lesz teljesen lineáris a játék.

Frissítve: Windows 10 - letiltja az illegális játékokat

Módosult a Windows 10 EULA-ja. A frissített licencszerződés elfogadásával a felhasználók elfogadják, hogy a Microsoft bármikor ellenőrizheti rendszerünket és törölheti arról az illegális tartalmakat, például a letöltött játékokat.

Crackdown 3 és Quantum Break PC-re is?

A Microsoft tényleg nagy hangsúlyt fektet a Windows 10-re, így "nem zárható ki", hogy néhány Xbox One-exkluzív cím PC-n is megjelenik majd. Kiváltképp a Crackdown 3, a Quantum Break és a Scalebound.

Quantum Break - íme, a szereposztás

A Gamescomon végre egy hosszabb gameplay videót is megnézhettünk a Remedy készülő játékából, a Quantum Breakből. A címhez élőszereplős sorozat is készül, melynek most leleplezték a szereposztását.

GC 2015: Az első galériafrissítés

A tegnapi bejelentések mellé egy csomó friss screenshot érkezett a Gamescomról. Quantum Break, Rise of the Tomb Raider, Scalebound, Just Cause 3, Halo 5: Guardians, Crackdown 3 és CoD: Black Ops 3 a délelőtti adag.

GC 2015: Quantum Break megjelenés áprilisban

A Microsoft konferenciáján vadonatúj, nem túl hosszú, de annál látványosabb gameplay ízelítővel jelentkezett a Remedy legújabb játéka, a Quantum Break, ami jövő áprilisban kerül majd boltokba.