Quantum Break PC, XBOXONE

A Remedy új szintre emeli a TPS-eket. Ismét.
Típus: Akció

Quantum Break - itt az utolsó trailer

Ez is elérkezett. Április első hetében végre boltokba kerül a Remedy következő, a tévésorozatok és a játékok jellemzőit egybegyúró alkotása, a Quantum Break. Ennek megfelelően befutott a játék utolsó hangulatfokozója is.

Quantum Break - egyelőre nem terveznek DLC-ket

Thomas Puha, a Remedy marketingfelelőse egy interjúban beszélt arról, hogy a csapatnak milyen tervei vannak a DLC-kkel kapcsolatban. Elárulta, hogy a játék felépítése miatt nem olyan egyszerű kiegészítőket gyártani hozzá.

Ezt tudja a DirectX 12

A Microsoft a legújabb API-jának képességeit mutatja be most egy videó keretében. Bizony, már a DirectX 12-nek is külön trailert kell szentelni, mert az jó és egyre több játék használja. De vajon mennyivel nyújt többet a DX11-nél?

A Quantum Breakben teaselik az új Alan Wake-et?

A múlt héten hosszabban is belenézhetett a külföldi játéksajtó a Quantum Breakbe, ennek hála egy raklapnyi gameplay videóval és néhány érdekes infóval gazdagodtunk a játék kapcsán.

Quantum Break - vadonatúj jelenetek

A legújabb Quantum Break-kedvcsinálóban Richard Lapington, a játék hangjaiért felelős részleg vezetője mutatja be, hogyan kapcsolódnak a játékbeli képességek és a hangok,

Elkészült és előtölthető a Quantum Break

A Remedy Entertainment bejelentette, hogy befejezték a Quantum Break munkálatait, úgyhogy már semmi sem állhat a megjelenés útjába - annál is inkább, mert Xbox One-on már elő is tölthetitek a játékot.

Ennyit változott a Quantum Break tavaly óta

Mostanában szinte trenddé vált, hogy a játékok a megjelenésre megcsúfulnak kicsit. Egy friss videóban megtekinthetjük, hogy mennyit is változott tavaly óta a pár hét múlva megjelenő Quantum Break.

Quantum Break - kisebb lett az ajánlott gépigény

A Microsoft a héten jelentette be, hogy lesz PC-s verzió a Remedy új játékából, ráadásul az egyszerre jelenik meg az Xbox One-os változattal. Friss hír, hogy a korábban közzétett ajánlott gépigény nem volt teljesen pontos.

Microsoft - jöhet a cross-buy és a cross-save

Nagyon úgy fest, hogy a tegnap PC-re is bejelentett Quantum Breakhez készülő cross-buy és cross-save opció nem csak a Remedy, hanem minden jövőben megjelenő xboxos és Windows 10-es játék sajátja lesz.

Quantum Break - kilencperces ízelítő

A mai nap egyelőre a Remedy új, április elején boltokba kerülő játékáról, a Quantum Breakről szól. Azok után, hogy kiderült, PC-re is elérhető lesz a cucc, most egy kilencperces gameplay bemutatót is kaptunk.