Quantum Break PC, XBOXONE

A Remedy új szintre emeli a TPS-eket. Ismét.
Típus: Akció

VGX 2013: Quantum Break-bemutató - frissítve!

A Microsoft Studios igazgatója szerint még az év vége előtt szeretnének mutatni valamit a Quantum Breakből, és erre a legideálisabb helyszín a VGX lenne. Az Xbox One premierje előtt viszont nem lesznek bejelentések.

Bámulatos arcmimika a Quantum Breakben

A Dimensional Imaging technológiáját használja majd a Remedy Xbox One-ra megjelenő alkotása - jelentették be az érintett felek. Az arcmozgásért felelős DI4D middleware valódi next-gen mimikát kölcsönöz a karaktereknek.

Quantum Break - gonoszként is nyomulhatunk

A Game Informernek adott interjújában a Remedy írója és a kreatív direktora, Sam Lake elhintette, hogy a Quantum Breakben nem csupán jófiú főhőst irányíthatjuk, hanem annak gonosz nemezisét is.

Videón a közeljövő Xbox One-os játékai

A nyitójátékok hulláma után ideje figyelmünket az elkövetkezendő hónapok játéktermése felé fordítani. A Microsoft már egy feszes trailerben vetíti előre, hogy milyen címekre érdemes költenünk 2014-ben.

Quantum Break - négy másodperc játékmenet

Kivételesen nem elírásról van szó, tényleg egy négy másodperces montázst kaptunk a Remedy Xbox One-exkluzív játékáról. Teaserként is felfoghatjuk a december elején megrendezésre kerülő VGX-es látnivalókhoz.

Mike Capps a Remedyhez igazolt

Az egykori Epic-vezér nem sokáig vonult vissza a játékfejlesztéstől, már a finn Remedy Entertainment igazgatótanácsának tagja lett. Mike Cappsszel egy igazi veteránt igazoltak az Alan Wake készítői.

E3 2013: Az utolsó videócsokor

Az 2013-as Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárta a kapuit, de bőven maradt még látnivaló a következő napokra is. Az utolsó videó-turkálónkban lesz Saint's Row 4, Knack, CoH 2 és Puppeteer is.

E3 2013: Elképesztően néz ki a Quantum Break

A Quantum Break ugyan már azért is érdekes lehetne, mert a Remedy csinálja, és azért is, mert állandó kapcsolatban lesz egy tévésorozattal, viszont ezeken felül még brutálisan is fest.

E3 2013: Itt a Microsoft-konferencia beharangozója

Bizonyára már mindenki várja a Los Angeles-i Expót, ezt tudja jól a Microsoft is. A redmondiak sajtótájékoztatójára június 10-én kerül sor, ahol többet megtudunk majd az Xbox One-os címekről. Csekkold a beharangozó videót!

E3 2013: Kiszivárgott az Xbox One felhozatala?

Egy állítólagos bennfentes forrás megszellőztette az E3-as Microsoft konferencia játékfelhozatalát. Az Xbox One-re megjelenő címek listája impozáns: lesz itt Dead Rising 3, Beyond Good & Evil és, Killer Instinct is.