Quantum Break PC, XBOXONE

A Remedy új szintre emeli a TPS-eket. Ismét.
Típus: Akció

GC 2015: Nézd vissza a Microsoft-konferenciát!

Alig egy óra múlva kezdetét veszi a Microsoft gamescomos konferenciája, amelyen olyan játékok kerülnek terítékre, mint a Quantum Break, az új Crackdown, a Halo 5 vagy a Scalebound.

GC 2015: Dátumot kap a Quantum Break

A Remedy Entertainment Xbox One-exkluzívja ugyan kihagyta az E3-at, ám a Gamescomon már nem ússzuk meg prezentáció nélkül. A Microsoft shownján a Quantum Break pontos megjelenési dátumára is fény derülhet.

GC 2015: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

A Microsoft az ígéretei szerint ütős felhozatallal készül a Gamescomra, sőt több olyan játékot is bemutat majd Kölnben, aminek az E3-on már nem jutott hely. Tessék elővenni a naptárat!

E3 2015: Újabb Xbox-exkluzívok hagyják ki az expót

Maga Phil Spencer jelentette be azokat az Xbox-exkluzív címeket, amelyek biztosan nem lesznek kint az E3-on, és következésképpen a cég hétfői sajtókonferenciáján sem fognak szerepelni.

E3 2015: A Quantum Break kihagyja az idei kiállítást

Idén ünnepli huszadik születésnapját a finn Remedy csapata. A jubileum alkalmából készítettek egy videót, amiben Sam Lake idézi fel a múltat, miközben azt is megerősíti, hogy a csapat új játéka, nem lesz ott Los Angelesben.

Tényleg 2016-ra csúszik a Quantum Break

A korábban felreppent híresztelések igaznak bizonyultak, idén már biztosan nem kapjuk meg a Remedy időmanipulációs játékát, a Quantum Breaket. Az indok a szokásos: extra fejlesztési időre van szüksége a srácoknak.

Csúszik a Quantum Break?

Szomorú hírünk van, a Microsoft holland kommunikációs és közösségi menedzsere ugyanis a Twitter-oldalán arról írt, hogy a Remedy várva várt időmanipulálós akciója, a Quantum Break csak jövőre fog megjelenni.

Sztárszínészek a Quantum Breakben

Dominic Monaghan és Shawn Ashmore is szerepel majd a Remedy Entertainment Xbox One-exkluzív játékában, a Quantum Breakben, ezt a Twitteren jelentették be a finn fejlesztők.

Újra mobiljátékon dolgozik a Remedy

Az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztője már jó ideje érdekelt a mobiljátékok piacán is. A fejlesztő legújabb álláshirdetéséből kiderült, hogy egy "kasszasikernek" ígérkező iOS-es címen dolgozik serényen.

Quantum Break - pár perc ugrabugra

Új gameplay videót kaptunk az Xbox One-exkluzív Quantum Breakről, pontosabban a már jól ismert Gamescom-demót nézhetjük meg újra (még jobban) kibővítve. Ez történik majd, ha eltűnik a lábad alól a talaj.