The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
Típus: Akció, MMO, RPG

The Division - jövő héten jön a DirectX 12-támogatás

Jövő héten új javítás érkezik a The Divisionhöz, mely többek között DirectX 12-támogatással egészíti ki a játékot. Emellett a processzorhasználaton is finomítanak a fejlesztők az új patch-csel.

The Division - annyi játékos van, mint a kezdetekben

A legújabb javításoknak köszönhetően a The Division ismét annyi aktív játékost vonz, mint a megjelenéskor. Teljesült hát a Ubisoft álma, a játékhoz visszaszállingóztak az emberek - kérdés, hogy meddig tart ki a lendület?

The Division - megérkezett a Survival DLC

A mai naptól elérhető a The Division második letölthető bővítménye, a Survival DLC. A csomag egyelőre csak PC-re és Xbox One-ra érhető el, a PlayStation 4-es verzió csak decemberben fut be.

The Division - kedvcsináló a túlélőmódhoz

Extrém keménynek ígérkezik a tél a The Division New Yorkjában, ügynökeinknek a zord időjárással dacolva kell ellenszert találniuk a fertőzésükre. Miközben meleg ruhák és élelem után kutatunk, az idő egyre inkább szorít.

Netflix-sorozat készülhet egy Ubisoft-játékból?

Maga a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot erősítette meg, hogy a cég tárgyalásokat folytat a Netflixszel. Minden jel szerint a Ubisoft egyik sikercíméből TV-sorozat készülhet a jövőben.

The Division - így lesz túlélőjáték belőle

Befejezte a kritikus hibák kijavítását a Ubisoft, most már jöhetnek a The Division friss tartalmai is. A Survival címet viselő DLC télen érkezik majd, és komplett túlélősdit varázsol a játékból.

Felemás féléven van túl a Ubisoft

Hiába növekedtek a bevételei az aktuális üzleti év első felében, még mindig veszteséges a Ubisoft. Emellett a vezérigazgató elárult pár érdekességet az új Assassin's Creedről is, illetve már tudjuk, bétázhatunk az új Ghost Reconnal.

Tom Clancy’s The Division - jönnek a tesztszerverek

Holnap végre bemutatkoznak a Tom Clancy’s The Division korábban bejelentett tesztszerverei, így ha sikeresen bekerültél az Elite Task Force csoportba, első között próbálhatod majd ki a közelgő újdonságokat.

Késni fognak a The Division következő kiegészítései

A Ubisoft tájékoztatása szerint késni fog a The Division korábban bejelentett következő két letölthető bővítménye, a csapat ugyanis jelenleg minden erejével azon van, hogy kijavítsa az alapjáték legnagyobb hibáit.

Hivatalos: íme, a The Division-film főszereplői

A Ubisoft a hivatalos blogoldalán erősítette meg a korábbi pletykákat, azaz Jake Gyllenhaal társa valóban a Mentőexpedíció, a Zero Dark Thirty és a Csillagok között sztárja, Jessica Chastain lesz.