The Division PC, PS4, XBOXONE

Csak a Divízió ügynökei akadályozhatják meg, hogy a világ összeomoljon. Egy nyitott világú, MMO-jegyekkel felvértezett taktikai szerepjáték a Ubisoft Massive-tól.
Típus: Akció, MMO, RPG

E3 2016: The Division - íme, az Underground DLC

A Microsoft konferenciáján mutatták be a The Division első fizetős DLC-jét, amely New York metróalagútjaiba szólítja az ügynökeinket. Teljesen új történet és véletlenszerűen generált küldetések várnak ránk.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

E3 2016: Csak óvatosan a Ubisoft-bemutatókkal!

A nap leggonoszabb tartalma következik. Egy negyedórás videót nézhettek meg, amiben az elmúlt pár év Ubisoft-játékait fektetik a kínpadra: milyenek voltak a promózásra szánt gameplay demóik, és hogyan festettek valójában?

The Division - megvan az első fizetős DLC dátuma?

Júniusban érkezik a The Division első fizetős DLC-je, és bár ezt tudjuk egy ideje, a pontos megjelenési dátummal még mindig adós a Ubisoft. Még szerencse, hogy az Amazon német részlege bakizott egyet, és kiszivárogtatta.

The Division - megvan a mozifilm főszereplője

A Variety értesülései szerint a Ubisoftnak sikerült megnyernie a The Division alapján készülő mozifilmhez Jake Gyllenhaalt, aki a főszerep mellett a produceri teendőket is elvállalta.

Visszatértek a Ubisoft játékai a Humble Bundle-be

Ez már a sokadik alkalom, hogy Ubisoft-játékokkal tömik meg a Humble Bundle-t, de annyi baj legyen: ha kimaradt a Far Cry 3 vagy az Assassin's Creed: Rogue, itt az alkalom, hogy olcsón lecsapj rájuk!

A jövő héten frissül egy nagyot a The Division

Hamarosan befut a The Division 1.2-es verziószámú frissítése, a Conflict. Az update új célokat, high-end fegyvereket és geareket tartalmaz, legfőképp a már tapasztalt játékosok számára.

Brit toplista: brutálisan nyitott az Uncharted 4

Az Egyesült királyságban az Uncharted 4: A Thief's End landolt a dobogó legfelső fokán, az első heti eladások 66 százalékkal múlták felül a harmadik rész teljesítményét. A legnagyobb vesztes a Battleborn lett.

Várakozáson felül teljesített a Ubisoft

A francia kiadó is közzétette a 2016-ös pénzügyi évre vonatkozó jelentését, és ugyan az eladásai némileg visszaestek, így is a vártnál jobb eredménnyel zárt a Ubisoft. A The Divisionnek 9,5 millió regisztrált felhasználója van.

Vadonatúj akciójátékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima interjút adott a Hachima Kikou magazinnak, és ha már beszélt, akkor a Sonyval partnerséget kötött Kojima Productions új játékáról is elárult néhány érdekes részletet.